Vážení přátelé a čtenáři, po rozprášení redakce Lidových novin

petrpokorny.bigbloger.lidovky.cz

sem i já zde dnes na lidovky.cz jako bloger naposledy. Nikdy se nesmířím s cenzurou, nikdy nepřistoupím na to, abych nemohl napsat podezření, neřkuli fakta, k čemu dochází.

Nikdy jsem se nezaprodal bolševikům, nikdy jsem nebyl v žádné straně, natož abych byl práskačem, STBákem, fašistou či nacistou. Svoboda projevu je základním ukazatelem svobodné společnosti a AUTOCENZURA (chcete li i cenzura) má být pouze na vyprovokování svržení svobody a systému, s tím spojeného. Vše ostatní má řešit soud. Pokud někoho obviním z vraždy (příklad), oprávněnost očištění, nebo pochvala za najití vraha má být čistě v rukách justice. Žádný administrátor, natož majitel svobodných médií na to nemá morální právo! Pokud zasahuje majitel do textů, pokud zasahují administrátoři do složení článků dle své vůle a jakéhosi kodexu, je to cesta do pekel a totality.

Zástupná zdůvodnění o pseudokodexech a vyřazení nepřijímám! Člověk má mít svoji hrdost a čest!


Po příchodu Babiše z Lidových novin odešli známí novináři (Tomáš Němeček, Lenka Zlámalová, Daniel Kaiser, Martin Weiss), nejnověji svůj odchod ohlásil i šéfredaktor Dalibor Balšínek.

V Mf Dnes  - šéfredaktor Robert Čásenský odchází v polovině listopadu .

Dále z Lidových novin odcházejí: Ondřej Suchan, který byl vedoucím vydání Pátek Lidových novin, Václav Drchal. Další "restruktualizace se připravuje..."

Poslední čtyři roky vedl Dalibor Balšínek Lidové noviny a byl členem představenstva vydavatelství.

Andrej Babiš podle informací Aktuálně.cz připravuje restrukturalizaci svého vydavatelství, jehož součástí mají být i další personální změny. Novým předsedou představenstva byl jmenován Štěpán Košík, který dosud ve skupině Agrofert řídil společnost AGF Media vydávající týdeník 5plus2. Od října 2009 zastával v mateřské společnosti Agrofert post ředitele centrálního nákupu.

 

Takto vypadá přesun českého tisku z rukou zahraničních vydavatelství k tuzemským podnikatelům. I já se odmítám zůčastnit frašky o pseudosvobodě, ve které jsem prožil 2/3 života!

Až si okopíruji texty zde napsané, během několika dní požádám zdejší NOVOU administrátorku o výmaz. Svoji aktivitu přesunu tam, kde budu moci opět svobodně psát. A asi budou následovat z iDNESu a Lidovek další. Zatím mě najdete na Pařát dnes.

Děkuji za přízeň, děkuji za názory a s přáním, aby svoboda byla po zdraví naší budoucností  se s vámi zde loučím. Ahoj

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
xxx
před 3 roky

To je hustý. Dávám dál.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...