Povede agrárník Babiš Českou republiku jako Mf Dnes?

Zhroucení deníku Mf Dnes je šílené. Jakoby členové JZD dostali za úkol napsat popisky nějakých událostí!

Kde tuto hrůzu Slonková vyhrabala?

Má vůbec ponětí, co kdo tam do novin píše? Jsou to studentíci, co měli vyhrazenou stranu na dopisy? Nebo četa jézeďáků nastoupila Družbu s Babišovým Agrofertem Mf Dnes?  Vědí vůbec ti, co jsou podepsáni pod texty, co je to novinář a jaké je zaměstnání novináře?

To, co už pozorujeme několik dní, nemá obdoby
 Ne, kritika není na pravopis, či slovosled a umělecký dojem. Slyšela tato doba nová, doba zemědělská Babišova, co je to skutečná investigativní novinařina, co se skrývá pod slovem novinář a noviny? To nejsou popisky situace a jakési plácání. Pan "Novinář" znamená, že dokáže prohlédnou jednání, prokouknout situaci, zná strukturu problému a nadčasově zhodnotí směry, kterým se jednání dotyčných může ubírat. A nasledně jako pes "jede" po stopě, zda ten lže či nelže, zda nepodvádí, či dokonce nekrade, má přehled v ekonomických věcech a dokáže to lidem přeložit do "lidštiny", aby se v problému vyznali!

Mf Dnes se dostala do stádia, že by se novinařina vešla na půl strany a zbytek je nějaký vesnický deník místních JZD, kteří odložili motyky a krupáče a šli to zapsat do místního ochotnického tiskopisu.Přidali pár velkých fotografií a ochotnický deník je na světě. Eurofanatik Palata obsadí několik stran naprosto nesmyslným popisováním o Ukrajině, kde totéž otisknou i Lidové noviny a tento slavný komik třetí kategorie se rázem dostane na piedestal masážního bulváru "Za spojené státy Evropské a nikdy jinak". Noviny, které se přečtou za cirka 5 minut. Zbytek je škvár a balast.

Proboha, to fakt zbrusu nová šéfredaktorka Slonková nevidí? Vždyť Mf Dnes už je horší, než zdarmanoviny 5+2, které jsou o... Ničem plus televizní program.  Totální úpadek. Během pár týdnů!

Pokud ANOfert takto převezme ochotnicky Českou republiku a bude pouze pracovat na převodech peněz pro svoji firmu, má cenu, aby se skládala vláda?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...