US ARMY musí zveřejnit zvěrstva týrání vězňů z Abu Ghraib

 

Selfie USA z Abu Ghraib
Selfie USA z Abu Ghraib - už jedou k nám

Teroristická US ARMY, která se valí do České republiky, byla donucena soudem, aby zveřejnila zvěrstva, dopouštěná na těch, kteří jí kladli odpor. Samozřejmě že se jim do toho nechce.

Fotografie vznikly, když devianti v uniformách vojsk US ARMY  mučili vězně a nechávali se u toho jinými perversními osobami fotografovat. Pentagon byl proti zveřejnění, jelikož by to mohlo ohrozit jeho vojáky, ale s tím soud nesouhlasil.

Jak se zaručí, že  tato armáda se za jistých okolností nebude dopouštět stejných zvěrstev, jako se dopouští na půlce světa na nás? Zveřejnění vláda USA tyto zločiny z Iráku či Afghanistánu tvrdě bránila a George Bush jako prezident, který to nařídil, stále chodí po svobodě.

US okresní soudce Alvin Hellerstein dává americké vládě dva měsíce na prostudování. Americká vláda tají dokumenty už deset let a zatím se jí to dařilo. Pouze některé méně závadné se na veřejnost dostaly. (Až na výjimky šílené vojandy, známé z procesu, ze kterého už nebylo možné uniknout)

Rozsudek zde: theguardian

Těžko říct, zda seznam vojáků, který dnes radikálové z hnutí Islámský stát (IS) zveřejnili na internetu a na němž jsou jména, adresy a fotografie stovky příslušníků americké armády, jsou totožné z těmi, kteří mučili a zabíjeli v Iráku či Afghanistánu.  Zároveň vyzvali "bratry v Americe", aby je zabili, informuje agentura Reuters.

Proč toto nezveřejní ministr války Stropnický a generál Petr Pavel na Čt24?

Proč toto nezveřejní ministr StropnickáVíce na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/islamsky-stat-sepsal-seznam-lidi-ktere-chce-nechat-zabit-1173732#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

organizace The American Civil Liberties Union. Jejím cílem je donutit osoby, které týrání páchaly, k tomu, aby se z toho musely zodpovídat.

ACLU konstatovala, že fotografie "jsou důležité pro pokračující celonárodní debatu o odpovědnosti vlády za týrání vězňů".

- See more at: http://www.blisty.cz/art/76878.html#sthash.7nCFTyvW.dpuf

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Martin
před 2 roky

A České ovečky nadšeně vítali vrahy tak jako v 39,68,2015.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...