Není divné, že u nás ho hlavní masmédia nezvládla odvysílat, zatímco Obamy ano, v USA v tomtéž okamžiku nasadila média zprávu NASA o vodě na Marsu...

Události posledních dní nabírají rychlý spád a je to cítit i v evropské společnosti.

Jaký národ, takový parlament, takový prezident? Asi ano. Neskutečné bláboly, kterými ohromuje svět. Od Jaroslava Haška by to byl geniální zábavný fejeton.  Dejte mi peníze pro Pentagon a já vám zajistím stotisícovou armádu!

V porovnání s Českou republikou: u nás dostává potravinové lístky každý, včetně generálních ředitelů. Sociální potravinové lístky nebere u nás pouze prezident a pravděpodobně předseda vlády...

Pravda se časem vždy ukáže a Dientsbier ukazuje své pravé já! Obdivuje Dientsbier skutečně holocaust a koncentrační tábory se správnou selekcí lidské rasy?

Jak chtěl premiér Slovenska Fico přehlasovat státy jako je Francie, když socialistický až komunistický kapitalismus přináší tak kvalitní výsledky?

Pařát dnes nabízí řešení!

Premiére Fico, Viktore Orbáne, už se o kvóty nehádejte, řešení se našlo, prázdné místnosti mohou být k dispozici 24 hodin denně a hradí to nejbohatší společnosti světa!

Mnohé překvapilo, jak razantně ministr Pelikán odmítal odmítání občanů České republiky ke kvótám EU a stejně se vymezil na jednání vlády. A už je to tady!

 

Catalunia
Catalunia

Katalánci se již tuto neděli chystají k volbám, které  rozhodnou o případném odtržení od Španělska. Podle premiéra Španělska Rajoye tamní regionální lídr Mas mezi Katalánci šíří desinformace o důsledcích, které by reálně odtržení od zbytku Španělska regionu přineslo.

Je to hnus, velebnosti, vyslovil by asi někdo za Visegrád. Český ministr vnitra Milan Chovanec po schůzce se svými kolegy z unijních zemí v Bruselu řekl, že polskému postupu nerozumí.

Už je to tady
Už je to tady

Je to souboj, který stojí obě strany šíleně peněz, rubl skáče až k poměru 70:1, takže dnes vzdát hold skutečnému vítězi je předčasné. Přesto....


Nádherná zpráva a velká naděje! Pokud se ruský a izraelský premiér dohodli, že budou spolu koordinovat lidkvidaci Islámského státu dohodou o "neútočení" či o sdílení informací, Islámský stát skončil a běženci budou moci jít domů!

Poslední data, která se silně odráží v trajektorii ekonomických kontaktů prezidentů Václava Klause a Miloše Zemana mají jasné kontury, zveřejněné ministrem Mládkem.

Úvod: vy, co neznáte fakta alespoň v hrubých obrysech, prosím, pozorně čtěte a pak teprve si udělejte úsudek o těch, co stojí zoufale na hranicích a pro něž nemá život skoro žádnou cenu.

Vyjmenovat všechny nelze, ale dodejme důkazy, kde Merkelová čerpá a kdo jde skutečně proti občanům České republiky!

Mnoho lidí, jak se dnes módně říká, Martina Konvičku nemusí, ale vyjádření v "Měli jsme rádi USA... obdivovali jsme Německo" vystihuje to, co si mnozí a je jich stále víc, myslí!

 

Další důkazy, proč BRICS
Další důkazy, proč
 BRICS

Kdo měl možnost cestovat do Číny, nebo s lidmi mluvit, ví, že Čína je rozdělena na dvě části: vláda je komunistická, lehce diktátorská. Ale pod ní je velice tvrdý trh, jaký není ani v USA. Od něho Amerika ustoupila na začátku 20 století.

Základní školy v Haagu přestanou od letoška udržovat tradici černého Petra, který vystupuje po boku svatého Mikuláše jako černoch bavící děti.

Jistě, nominace na tento post občas mívá nádech populismu, kamarádství. Ale tentokrát lze s naprostou jistotou  nad zmanipulováním silně pochybovat.

Smutný pohled na naši politickou scénu. Všude, kde se jedná o miliardy do kapes USA nebo zabíjení v zájmu USA jsou vždy v pozadí velvyslanci USA.

Argentinská prezidentka de Kirchner  loni v říjnu prostřednictvím vojenského zpravodajství zjistila, že Nisman proti ní připravuje obvinění za to, že údajně kryje roli Íránu při pumovém útoku.

Pokusím se o příklad. Jestliže na vaši horskou chalupu doputuje rodina s malými dětmi s tím, že jsou vyčerpaní zimou a že již nemohou dál, nebudete si je nejspíš zošklivovat jen proto, že se dostali do nesnází, ale přátelsky je přivítáte, nabídnete jim stravu a přístřeší, umístíte je do volného pokoje a upozorníte je, že v chalupě jsou spící děti.

V září musíme zveřejnit pravidla a tarify platebního systému — banky už na ně čekají. V současné době se už tarify platebního systému Mir dostaly do závěrečné etapy schvalování", řekl Komlev.

Velmi dlouhou dobu Pařát dnes a Literární noviny (Tereza Spencerová) popisovaly stav Ruska, USA, Ukrajiny a Sýrie shodně, ale posledních přibližně čtrnáct dní se začaly lámat ledy.

 

A karavana jede dál
A karavana jede dál

Pokud bych měl vydat zásadní prohlášení, tak bych nadpis musel ještě navíc doplnit:"nikdy však zvrácenou myšlenku západu, že se mám  odstěhovat do sklepa, protože se blíží exodus Arabů, Ukrajinců či nepřizpůsobivých a já jsem povinnen jim dát nejlepší z toho, co mám.    Petr Pokorný

Rozpad EU již není o tom, zda, ale kdy a jak. A než se tak stane, musíme být připraveni na vyhrožování a vydírání těch, co jsou přisátí na penězovody do EU,

Mimořádná zpráva: uzavírají se hranice v Německu

Následovat bude Rakousko, Česká republika a Maďarsko  - takže se porušují všechny hodnoty, na kterých je založena Evropská unie a Lisabonská smlouva.

Okamžitě by se měli svolat do Bruselu předsedové všech vlád a jednat o Evropské unii a Lisabonské smlouvě, zda za těchto podmínek ještě platí!

Dále by všechny státy měly povolat velvyslance USA s jedinou podmínkou:  pokud okamžitě neopustí Sýrii, měly by být vypovězeni ze všech států světa!!

Pozorně si přečtěte, které státy byly vydírány a  a přitom tyto státy žádá Merkelová o pomoc s utečenci za přísného dohledu fízla: USA!

 Magazín Tiscali autor: Martin Bach

O ochraně soukromí v digitálním světě a hrozbách sdílení informací se službami jako je Facebook vycházejí tisíce článků ročně. Práce s obrovským množstvím dat, které sociální sítě sbírají, má ale i jiné, poměrně nečekané důsledky.


Podle policie do ulic vyšlo 1,4 milionu lidí, kteří zaplavili centrum Barcelony. Podle prezidenta Katalánského Národního shromáždění, Jordiho Sáncheze, se jedná o jeden z největších průvodů v historii Katalánska.

Logistika
Logistika

Každý soudný, ale i bývalí vojáci by si řekli, že když jsou v Sýrii zbraně z Ruska, proč by měl někomu vadit polní guláš (kuchyně) a podobné věci, které se pod slovem logistiky rozumí.

Leopold Lopéz je již přes rok držen ve vojenském detenčním centru Ramo Verde mimo hlavní město. Opozice  a USA viní vládu a prezidenta Nicoláse Madura z účelově vykonstruovaného procesu.


Britské Ministerstvo obrany se skandálním zpožděním pěti měsíců přiznalo, že žádná ruská ponorka nebyla zapojena do dubnového incidentu s irským rybářským traulerem. Byla to britská ponorka.

 Huronský smích několika měsíční, jak oblafli Rusko i za cenu zločinu vůči Bulharsku, Řecku, Rumunsku a Albánii.


Lámou se ledy a syrský chargé d’affaires zásluhou Novinek promluvil! Kdo za exodus zoufalých utečenců ze Sýrie může?


Jakub Szanto
Jakub Szanto

Rok 2013: Assadova vojska drtí rebely. Padl Homs, bašta opozice. Zprávu o pádu čtvrti Chálidia v centrálním Homsu přinesla syrská státní média.

 

Předsedkyně Dana Bérová a Petr Robejšek
Předsedkyně Dana Bérová a Petr Robejšek

ZNĚNÍ INICIATIVY 2080

Svět se nám vymyká z rukou. Domněle skončené konflikty ožívají a přibývají nové problémy. Nestabilita v islámském světě, hybridní války, klimatické změny, vysychající zdroje, proudy utečenců, transformace ekonomiky a mnohé další. Nestačíme držet krok s překotností dneška a navíc dostáváme nepříznivé zprávy o budoucnosti. Zanedbávání rodiny vede k demografické nerovnováze, ve společnosti přibývá sociální nestability a strachu. Společnost přitom neprochází jednorázovou krizí, nýbrž hlubokou strukturální změnou. Ohlašuje se konec éry ekonomického růstu a zadlužení společnosti se blíží ke kritické hranici.


Nikdo s občany České republiky nekonzultoval, co je to za sebranku, účinkující v konvoji z bavorské základny ve Vilsecku! Jsou to mírumilovní chlapci dislokovaní v Evropě, nebo zabijáci, připravení na genocidu jako v Iráku?


Jiří Hermánek
Jiří
Hermánek

Pokud někdo to úsloví nezná, tak "kapati na karbid" znamená, že dotyčný či dotyční blbnou a to hodně. Na kvadrát nebo dokonce na kubík, což, jak každý vzdělaný člověk ví, je třetí mocnina dané hodnoty.


Jsou snad jednom na šmírování občanů, pronásledování úletů v diskuzích na internetu a podávání zpráv pro americkou CIA?

Ruské tajné služby odhalily díky videozáznamu tajnou agenturní síť. Soudě podle záběrů američtí špioni aktivně využívali způsobů maskování.


"Vnímám toto téma také v osobní rovině coby syn uprchlíka. Má matka v roce 1939 utíkala z Československa do Spojených států a byla v podobné situaci. Je teď na všech lidech ve veřejném prostoru, aby šířili pravdivé informace." řekl pro Týden velvyslanec USA Schapiro.

 Na východě Ukrajiny sice vládne relativní klid, ukrajinská armáda přesto přišla o tři vojáky!

Bojovníci Islámského státu zabrali poslední velké ropné pole, které ještě měla pod kontrolou syrská vláda. Uvedla to v pondělí agentura Reuters s odkazem na syrskou exilovou organizaci SOHR v Londýně.

Díky, prezidente Zemane a exprezidente Klausi! Narozdíl od ostatních diky vám nejsme onuce západu! Co je dovoleno Jobovi, není dovoleno volovi?

Nejsou lidi, vítejme běžence! Slováci prý odcházejí (někdo někde spočítal a za 30 000 už Čech "nehákuje")!


Neuvěřitelné, že se přes Evropu valí statisíce zoufalých, nebo ekonomických migrantů -  běženců zaletovaných v autech, či dokonce mrtvých a tyto organizace špehují, šmírují a práskají prosté občany, místo aby zjistily zdroj totálního exodu do Evropy!

 

Suchoj do Sýrie?
Suchoj do Sýrie?

Bleskově: pokud se tato zpráva potvrdí, byl by to další excelentní tah Ruska a Putina, protože proud utečenců, který se zásluhou USA valí do Evropy, nikdo nedokázal zastavit a tvrdým zaútočením proti Islámskému státu z míst Asada by znamenal pro Islámský stát konec dodávek zbraní a smrtelný úder!

Problém běženců a utečenců vznikl  ve špatném překladu z němčiny, angličtiny a francouzštiny do speciálních Zelených karet a chybou tiskárny.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...