Zločin století: za rozkradený plyn na Ukrajině platí penále Rusko Evropě!

 

 

 

Co je vrcholem cynismu? Když ti, co kradou a perou špinavé peníze žádají okradeného, aby jim za to ještě zaplatil!

 Máme sami sobě tleskat, nebo máme nad sebou zvracet?

 

 (Jedním ze zdrojů: dole příloha. Hůře čitelná - klikněte na ni)

Přeloženo do faktů: Čím víc Ukrajina kradla, tím víc Brusel tleskal a dostával od Ruska za nedodaný plyn penále! ! Šílené, zvrácené. V České republice se ustálil název „Šmejdi“. Položme si ale otázku: pokud jsme těmi šmejdy jako součást my, budeme se pohoršovat, nebo tleskat?

Popišme si zjednodušeně, co vymysleli oligarchové z Ukrajiny společně s EU a USA a proč se tak prali, aby byli u moci. Zároveň proč se nikdy Topolánek a další nedobrali pravdy, i když byli u zdroje. Rusko a Gazprom nasmlouvaly dodávky v určitém množství. V okamžiku, že toto množství nebylo dodáno, platí Rusko penále. Takže čím víc Ukrajina rozkrádala dodávky, tím více platilo Rusko penále. Ukrajina dokázala rozkrást až polovinu plynu a protože tím pádem  nebyl dodán do Evropy, Rusko poctivě platilo a platilo.  Když Rusko omezilo dodávky přes Ukrajinu, opět bylo sankcionováno a platilo penále. A jinou cestou Rusko do Evropy dodávat nesmělo!!!

A protože v tom jedou špičky EU společně s oligarchy z Ukrajiny, může vyslovit Jaceňuk s Porošenkem jakoukoliv špínu a zabít, kolik chtějí civilistů a Brusel mlčí!

Proto byla Oranžová revoluce, proto se tak pral o moc Viktor Juščenko s Tymošenkovou, s Jaceňukem a Porošenkem a dalšími. To nebylo o demokratizaci Ukrajiny, ale o praní  miliard dolarů, o které za pomoci EU okradli Rusko. Proto byla Tymošenková v kriminále a údajně otráven Juščenko. Proto byl Majdan podporován špičkami EU a USA.

Takže EU nadále (mimo přímé dodávky do Německa) vydírá i Maďarsko, Řecko, Bulharsko, Rumunsko a dokonce i Turecko, aby se nemohli připojit přímo na ropovod mimo Ukrajinu. Oligarchové z Ukrajiny byli pračka špiček EU A to jim nyní Rusko zatrhlo. Je jasné, že za několik let přišlo Rusko o miliardy dolarů. To už odmítalo nadále praní špinavých peněz podporovat. A ti, co jim začal vysychat přísun peněz, začali nenávidět Putina a Rusko, spojili se s USA a vývoj Majdanu za pomoci zabijáků rozjeli. Najednou lze pochopit, proč muselo být sestřeleno letadlo a na koho to hodit, najednou vše dostává jasné kontury!

 Je ještě někdo, kdo se diví, že Evropská unie měla měřáky na Slovensku, ale mezi Ukrajinou a Ruskem nejsou dodnes?

Je to na principu Státní Správě železniční dopravní cesty (SŽDC) a dceřiné firmy ČEZ Prodej, s tím rozdílem, že SŽDC  odebrala od jiného, zatímco u plynu z Ruska podporovala EU rozkrádání na Ukrajině, aby Rusko muselo platit! Jak informoval server Aktuálně.cz.

A vydírání Ruska pokračovalo: snížený rating, útok na rubl, obklíčení Ruska a USA flotila v Černém moři, do toho tlak přes břidlice z USA, stamiliony dolarů na vysílání v ruském jazyce jak je režim v Rusku zločinný...

 

Brusel praní špinavých peněz přiznává, ale lidem to servíruje jinak:

Prý vydírání Evropy přišlo Gazprom draho. Na pokutách zaplatil miliardy korun

A teď pozor, na kolik si přišli peněz!!!

  • Podle agentury Interfax přišel Gazprom kvůli pokusu o plynovou blokádu Ukrajiny o 5,5 miliardy dolarů na ušlých tržbách.
  • Za nedodanou surovinu musel svým evropským zákazníkům navíc na pokutách zaplatit 400 milionů dolarů.
  • Kompenzace za nedodání plynu potvrdila například německá RWE.

Takže oligarchové Viktor Juščenko s Tymošenkovou, s Jaceňukem a Porošenkem kradli jak šílení, rvali se mezi sebou, protože byli nenažraní a miliardy jim nestačily, zatímco lidé na Ukrajině umírali hlady či žili ve strašné chudobě. Peníze za rozkradený plyn dostával například RVE a takto vyprané peníze získali akcionáři. A Brusel nad tím drží společně s USA ochrannou ruku!

 

Ruský rubl patří v tomto roce za zatím nejvíce rostoucí světovou měnu. Jen během posledního měsíce si měna polepšila o 2,5%. Od konce ledna, kdy vrcholila krize rublu, si měna polepšila o 12,5%. Ani množství z našetřených rublů na stabilizaci měny Rusko už  nevyčerpá, co si naplánovalo.  Přesto americké ratingové agentury dávají Rusku „poctivě“ rating spekulativní….

A pak zaslepení tupci pojedou vítat Rudogvardějce – pardon "současné osvoboditele"...

Tak kdo koho skutečně vydírá? Pravda vychází najevo, i když to chvíli trvá.

Z výše popsaného je jasné, že slušný člověk nemusí být rusofil či putinofil, aby se mu z toho zvedal žaludek. Pokud někdo vydělá peníze poctivou, tržní cestou, měl by mít všeobecnou úctu. Ale když za obohacením jsou podrazy, zlodějny či dokonce zabíjení a vraždy, tak tento princip s demokracií a svobodou nemá nic společného.

Kde jsou ti státní "evropští" zástupci, aby toto vše prošetřili a iniciátory tvrdě a spravedlivě potrestali? Nebo už je skutečně západní společnost na dně a není úniku? I zde je to popsáno, pouze jinými slovy a s ódou na radost, jak jsme ty primitivní Rusáky doběhli a okradli. A oni ještě poctivě platí...


skenovskenovPro tablet

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

PRVOŘADÝM ČESKÝM NÁRODNÍM ZÁJMEM JE MÍR V EVROPĚ. Měli bychom tento životně důležitý zájem jako občané nějak významněji artikulovat, když toho nejsou naše pseudoelity schopny. Neměli bychom manifestovat a demonstrovat proti někomu, když tak proti něčemu, ale měli bychom především demonstrovat a manifestovat pro něco nebo za něco. Zní to banálně, ale myslím, že by to mělo být za mír a proti válce. Bez míru nebudeme mít nic a každý, kdo říká něco jiného, patří do blázince nebo do kriminálu. Nechme Rusko, Ukrajinu, USA a jejich občany na pokoji a vyjádřeme se v duchu našeho životního zájmu. Připomeňme si Čapkovu Bílou nemoc a tragický osud nejen doktora Galéna, ale i všech, kteří křičí, ať žije válka.

Na závěr bych chtěl připomenout starou melodii a text písně „Válka je vůl“ od starých dobrých SYNKOP 61. Provázely mě po celý život a nemyslel jsem si, že budou znovu až tak aktuální a potřebné.
https://www.youtube.com/watch?v=ZZ2BVnAX...

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/domac...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...