Proč je Pařát dnes tak jednostranný? Lze mu pak důvěřovat?

 

Tyto a podobné otázky stále dokola zaznívají od těch, co nevěří, že: lze uzavřít i v současné době všechny informační mas-kanály, jako to bylo za socialismu.

Jsou to většinou lidé, co věří USA, že není možné, aby takto jednaly. Jsou to dost často lidé, co žili v socialismu dlouhá léta, chodí na internet a protože vidí příspěvky všeho druhu v diskuzích,  mají dojem, že toto za komunistů nebylo. A lehce zapomínají, že v hospodách se nadávalo na komunisty, dokonce i sami komunisti si po pár pivech dodávali odvahy, že jsou pouze "u nich".

V televizi se pak o nich říkalo či psalo, že k tomu byli za a) vyprovokováni, za b) alkoholem pomýlení a za c) tisícové demonstrace na Václavském náměstí byly druhý den komentovány jako že "pár mániček" dělalo výtržnosti a bylo "odvedeno" na stanici VB...

Ale většinou nikde nebyla ani zmínka.

Odpověď na nadpis: ten mediální tlak ze západu byl tak obrovský, že se tomu zpočátku nedalo čelit. Proto začaly vznikat nezávislé, malé weby stejně jako byl dříve samizdat. A protože dnes má každý mobil či kameru a okamžitě posílá zprávy dál, změnil se i systém propagandy: tehdy stačilo STBákům vyjmout film z fotografického aparátu, dnes se zve do mainstreamových médií na deset proamerických jeden "exot", kterému se položí stupidní otázky a tím se zesměšní.

A co mě dostává osobně:

skoro všichni ti, co pochybují o Pařátu dnes, nic neví o obrovské smlouvě, bankách a ratingových společnostech. O smlouvě  AIIB sice také nic neví, ale odbydou to mávnutím ruky, že to je nějaká kravina.( Nejen lidé třeba na Neviditelném psu, ale dokoce i lidé v osobním kontaktu) . Prostě se jim nechce věřit, že ty vysněné USA jsou dnes zákeřnější, nez byl SSSR. Ale na to je jediná odpověď:

prosím, kontrolujte si všechny "neuvěřitelné a fascinující" zprávy zde. Nejenom druhý den, ale třeba za půl roku. To je většinou minimální doba, kdy se odděluje zrno od mediálních plev.

A pak si všimněte druhé části: i kdyby bylo proti americké propagandě pouze 17% lidí, jak naznačil cinknutý průzkum Čt24, proč v médiích nejsou zástupci přibližně 1:5, ale 1:50?

Nepokulhává nějak ta demokracie? Proč v masmédiích nejsou občané typu "Pařátu dnes" - kteří se  bolševismem  ani kolaborací se SSSR nikdy nepošpinili a přesto jejich názor do médií nesmí. Proč? Proč se tolik bojí argumentů i zde popsaných?

Samozřejmě bude v dílech návod, jak alespoň v základu čelit mediální lživé smršti a jak to laik může alespoň z části odhalit.

Na závěr jedna technická: dostali jsme zprávu,  že výše hlasování se někomu otevřelo znovu. Prosím, dejte nám vědět. Každopádně ihned po obdržení zpochybnění jsem okamžitě osobně kontaktoval webzdarma, který zajišťuje veškeré technické zázemí. Odpověď zatím nemáme, ale byla by to škoda, protože si velice na serioznosti zakládáme. Nechceme být ve společeství nedůvěryhodných masmédií. Všeobecně se průzkumy dělají cca na 1000 respondentech. Necháme se překvapit.

Median

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...