Je větší zrůdnost, než ideologie fašismu, či bolševismu? Je, ten kdo na zvěrstvech profituje!

 

 Málokdo si uvědomuje, že podstatou vítězství nad fašismem a komunismem není krásnější život občanů planety Země, jak by se mohlo zdát, ale neuvěřitelně obrovský profit jedné mocnosti, která na hrůzách a bestiálním běsnění vydělala. 

Asi už nikdo nepochybuje, že Hitler a Stalin, že fašismus a komunismus, že koncetrační tábory, gulagy a mučení..

 

Ale kolik lidí si položilo otázku, zda nad tím neční daleko, neskonale daleko horší zločin - profity z šíleného zabíjení?

Kdo nejvíce vydělal na druhé světové válce? Když v roce 1944 ještě prodávaly USA zbraně nacistickému Německu a pak prodávaly zbraně Sovětskému svazu?

Lze se divit celosvětové nenávisti k této mocnosti, která to už dává poslední dva roky bezostyšně najevo?

To není o nenávisti k americkému lidu!

To je o zrůdné zvrácenosti americké vlády, která ztrácí dluhem půdu pod nohama a jedinou možnou záchranou je stejně jako bylo pro Hitlera: vyvolat celosvětovou válku mimo území USA!

A nejen v České republice stále zaznívá otázka, kde se vzala tak strašná nenávist k USA, kdy ještě relativně nedávno byly hodny obdivu?

Jsme snad bývalí skrytí komunisté?

NE!!

Zopakujme si opět, co se přihodilo. Stručně, velice stručně. Poslední skutečný prezident USA byl Ronald Reagan. Ten společně s Velkou ženou politiky baronkou Thatcherovou dokázal skutečně státnické činy: ekonomicky zaútočili na SSSR, ale v okamžiku, kdy ten šel do kolen, nenechali trpět ruský lid. A Gorbačov se odvděčil: zrušil všechny základny mimo území SSSR, stáhl vojska včetně ČSSR a Reagan na oplátku slíbil, že NATO nerozšíří. Nakonec SSSR daroval okolním státům svobodu.

Toto byla čestná a poctivá "hra", byť ani Reagan či Thatcherová nebyli mezinárodní beránci.

Pak nastoupil neschopný Bush, nechal si Pentagon přerůst přes hlavu a banda zločinců rozjela války po celém světě, že i Stalin s Hitlerem by bledli závistí. Pravda, nebylo to v Evropě, tak to tolik nebolelo. A místo reforem v USA a utažení opasků rozjel šílené války. Jenom v Iráku padlo 650 000 civilistů. Lybie, Sýrie, Jemen, Somálsko, nemá cenu popisovat dál, je to strašné. Vraždy, mučení, humanitární bombardování, lidé zoufale utíkají v lodích a tam se mnoho utopí. Za to vše mohou USA, které současně, jak katastroficky USA narůstal dluh, rozjely opět šílené zbrojení.

Ten dramatický obrat byl kolem roku 2000 a i to byla doba, kdy se náš pohled na USA začal měnit!

Najednou se zapomnělo na sliby Reagan, Thatcherová, Gorbačov! Dnes mají USA už 100 základen po celém světě a především obklíčily Rusko. Nyní už stěhují štáb NATO do Rumunska. A vždy s drzou poznámkou, že se Rusko rozšiřuje! Šílené je, že když někomu přeskočí a vypálí, bude v Evropě masakr, jaký planeta Země nepoznala!

A opět na tom chce profitovat zrůdná politika USA, kdy teroristé z Pentagonu věří, že válkou v Evropě se umaže šílený dluh USA a po masakru sem dodají vše, co bude třeba.

Takže nikoliv změny kabátů, ale naprosto jasné a prokazatelné konání jestřábů z Pentagonu v čele s lidmi, jako je McCain.

P.S. Ale je jasné, že velvyslanec USA Schapiro a všichni, kdo si s ním dělají "selfie" budou tvrdit, že jsme podplacení Putinem...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
mirsip
před rokem

Děkuji za názor, který je totožný s tím, který zastávám už léta. Upřesním = nejsme žádný komanč nebo nacionalista = jsem rozumně uvažující důchodce,oto národa kterému jde o blahol idu

Jana Karásková
před 2 roky

"neschopný Bush, nechal si Pentagon přerůst přes hlavu a banda zločinců rozjela války"
Jde spíše o to, kdo stál za plánem PNAC a útoky 11. září 2001. Bush pak sdělil šokovanému Chiracovi, že ho Bůh vyvolil, aby vytáhl na Magoga - Irák.
Sio lobby má v USA obrovský vliv. A také sionisté spolupracovali původně s nacisty, o čemž se dnes nikde nesmí nic publikovat.
Rotschildové stáli za válkami a dnes tomu není jinak. Bankéřům se vválky náramně hodí.

AIDA
před 2 roky

Vážení Reagan nebyl žádný anděl spásy, měl přesně připravený plán na destrukci tehdejšího socialistického tábora. Byl první kdo pochopil, že vojensky ani ekonomicky to nepůjde a proto vymyslel verzi ideologického rozkladu, opíjení bývalých sovětských satelitů rohlíkem...pan Havel a jemu podobní to tady pomohli v roce 1989 nainstalovat a v podstatě to v té nejhorší podobě tady jede dodneška - přepisy dějin, lži z masmedií, zbabělost vlády, potlačování slovanství ve prospěch cizí moci...to vzešlo od Reagana a Brezinského..je to skutečná psychologická válka a ideologická diverze z USA, desítky let pečlivě připravovaná.

Leon Tuzemák
před 2 roky

Pařáte, myslím, že si Reagana a Thatcherovou dost idealizuješ.
Tehdy se USA chystaly na jadernou válku s SSSR...

Dnešní neméně šílená zahraniční politika USA má rozhodně kořeny právě v těch 80. letech, kdy se v Reaganově administrativě poprvé na vysokých postech objevuje skupina - převážně židovských - NEOKONZERVATIVCŮ, kteří tehdy začali ovlivňovat americkou zahraniční politiku: Elliot Abrams, Eugene Rostow, Paul Wolfowitz, Max Kampelman, Michael Ledeen, Richard Perle.

A tak USA kráčejí od:
* Doktríny Kirkpatrickové, rok 1980 ("SSSR je říše zla" a "Podpora antikomunistickým diktátorům v zemích třetího světa")
přes
* Projekt pro nové americké století PNAC, rok 1998 ("Americká vůdčí úloha je dobrá pro Ameriku a dobrá pro svět")
k
* Bushově doktríně, rok 2001 ("Boj s terorizmem", "Preventivní války" a "Celosvětové šíření demokracie a svobody")
až po
* Obamovu 2010 Národní bezpečnostní strategii, rok 2010, kterou se ovšem neřídí ani Obama ("We will continue to deepen our co-operation with other 21st century centres of influence – including China, India, and Russia" a "Global campaign against al-Qaeda and its terrorist affiliates.This is not a global war against a tactic - terrorism, or a religion - Islam").

Obama tak pokračuje v doktríně George Walkera Bushe, takže žádná Obamova doktrína vlastně neexistuje.

Když si tyto americké zásady porovnáme s novou Koncepcí zahraniční politiky ČR, jíž v dubnu představil Lubomír Zaorálek, a sporem, jestli Česko bude podporovat "lidská práva", nebo "lidskou důstojnost", je to šokující.

Ale američtí voliči jsou zřejmě spokojeni a bojově naladěni.

Jana Karásková
před 2 roky

Přesně tak - toto svědectví bývalého šéfa NATO cenzuruje ČT, nepomohly žádné stížnosti Radě ČT.

https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlM...

Standa
před 2 roky

Myslím, že američtí voliči procitají...Obama a výdaje na zbrojení likvidují americkou střední vrstvu...bohužel však je uplně jedno kdo zda republikáni nebo demokrati vyhrají us volby...us ekonomika se potácí a oni nemají dobrou vůli konkurovat světu čestným způsobem v ekonomické sféře zdravým soutěžením, nebylo by pro ně ostudou být třeba třetí velmocí po Číně a Rusku - tedy z našeho pohledu. Avšak z jejich pohledu by to bylo totální fiasko a proto je pro ně lepší variantou válka, oni sami sobě dokazují vlastní moc a sílu jedině ničením jiných zemí a národů...jsou to kovbojové a odstřelovači
a dopustili jako voliči, že mají nejagresivnější vládu na světě. Američané jsou nemocní čím dál více s tím jak ztrácejí post velmoci a teď už i bývalé spojence...obyčejní Američané si válku s Ruskem nepřejí, ale stále jsou to Američané co chtějí jen vyhrávat a nikdy jinak. Doufejme, že se velká část americké společnosti se probudí opravdu, pozdě, ale přece

Luko
před 2 roky

Aj keď príliš jednoduché (a jednostranné), tak je to Pravda.
Autor preklenuje príliš veľa udalostí a zjednodušuje, ale znova treba uznať, že v konečnom výsledku a výroku článku má Pravdu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...