Nejvyšší západní kvalifikace do ministerské či euro - funkce nyní je: žena

 

Od vstupu do Evropské unie se zásadně změnil kvalifikační předpoklad na vysoké státní funkce: inteligentní individualita a vzdělání je passé. Tato místa jsou hrazena pro ženy. Čím hloupější, čím vláčnější, tím lépe…

 Jsem blbá, ale jsem žena, proto mám přednost - feminizační definice...

A pokud máte humanitární vzdělání, přidáte lidskoprání zaměření, k tomu přihodíte zhoršenou sexuální orientaci, jste kandidát (kou) na jakoukoliv nejvyšší funkci v západní společnosti. ´

 

Ženomuž vítězí

A budoucnost je jistá:Sexmise  se stala skutečností…


Už je to tady…

„Žena bude lépe rozumět té většině žen, která ve školství je. Blahopřeji premiérovi k jeho rozhodnutí a nové ministryni i resortu držím palce,“ napsala Gajdůšková na Twitteru.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/valachova-bude-ministryni-zeny-v-cssd-ocenuji-premieruv-vyber-p7o-/domaci.aspx?c=A150605_072902_domaci_kop


Skutečně nebyla otázka na místě?

Vyštípala feministická loby po Dobešovi i Chládka?

Vzhůru k feminismu - A bude líp...

 

 

 

šťastná slepice ve výběhu
Šťastná slepice -  kur domácí (Gallus gallus) v zeleném výběhu
Tesko útočí
Tesko útočí

fj

Ano, toto je naše budoucnost, kterou nám ukázaly před třiceti léty USA. Školství zrušilo předměty, které by ženám vadily, učivo VŠ je na úrovních středních před sto léty a ženy vyráží do útoku.

Nebylo by lepší dát ženám diplomy VŠ už v první třídě, zajistit jim celoživotní funkci ve vedení státu a snad bude od nich pokoj?

Hluboká úcta

Kdyby vše výše popsané nebyla pravda, musel by se člověk zasmát. A nic to

 

Hluboká úcta

nemění na faktu, že žena, která je i osobností, se do čela prosadí automaticky, jako například Margaret Hilda Thatcherová, baronka Thatcherová

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před rokem

Stropnický kasárna neprodal, tak už je nechce:

Stropnický minulý rok STOPNUL už rozjetý prodej kasáren podnikatelce Ivaně Tykačové za téměř 600 miliónů korun. Ale když se pokusil památkově chráněnou stavbu ve špatném stavu, avšak na lukrativním mísstě, znovu prodat, NEPŘIHLÁSIL SE MU JEDINÝ ZÁJEMCE.

http://www.novinky.cz/domaci/371511-stro...

A tak se bude "zvažovat"... Také jeden příklad, jak k řádnému hospodaření státu přispěl "boj proti korupci"... Jsem zvědavý, jak dlouho tento "lukrativní komplex" bude chátrat...

Leon Tuzemák
před rokem

Zeo, prosím Tě, diskutuj k tématu, blinkáš tady jak v áleji.

Zeolit
před rokem

Rusko bere de-dolarizaci velice vážně

http://www.nwoo.org/2015/06/07/rusko-ber...

Zeolit
před rokem

Cítím ve světě ovzduší války:

"Je to svým způsobem třetí světová válka podávaná po kouskách a v kontextu globální komunikace je zde cítit klima války," řek papež během mše. "Je to klima, které vyvolávají a záměrně podněcují zejména ti, kteří si přejí střet mezi různými kulturami a civilizacemi, a také ti, kteří s válkami SPEKULUjÍ, ABY VYDĚLALI NA PRODEJI ZBRANÍ," dodal.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/papez-frantisek-b...

Hergot, to už i papež František šíří propagandu Moskvy?

Zeolit
před rokem

"Kouzelná" reakce od "přemýšlivého" diskutéra na jiném serveru:

Předmět: Re: Cítím ve světě ovzduší války

to jsou ty přemrštěné představy...víte, kdy se skončilo s produkcí tanků Abrams M1? V roce 1993, od té doby se se rozebírají do součástky a komplet renovují a modernizují. Jistěže na tom fabrika vydělá, nicméně nic podněcovat nemusí

Anabella Lakatošová
před rokem

Takže z uchazečky Valachové už je jasné, že Chládek nebyl odvolán kvůli vymyšlenému bossingu.

Ale kvůli Romům a Salilovi Shetty, generálnímu tajemníkovi Amnesty International, se kterým se před měsícem dostal do slovního konfliktu.

24. dubna 2015
Amnesty International naštvaly výroky ministra školství Marcela Chládka. Ten odmítl výsledky průzkumu této organizace, podle kterého mají Romové v Česku omezené šance na vzdělání. Chládek tvrdí, že školský systém Romy nediskriminuje a Amnesty International vychází z chybných údajů.

„Předsudečně se vyjadřoval o generálním tajemníkovi Amnesty Salilu Shettym i romských rodinách. Výroky, které zazněly, jsou přesně ty, kvůli kterým vznikla potřeba situaci v Česku zkoumat, a které rozhodně nepřísluší nikomu, natož ministrovi vlády civilizované evropské země,“ pokračuje tisková zpráva organizace Amnesty International.

http://zpravy.idnes.cz/amnesty-internati...

Petr Pokorný
před rokem

Dovysvětlení - prý schází inkluzivní vzdělávání, což v překladu například znamená, že ministr měl začlenit Romy do škol a lidé drze z těch škol odhlašovali své děti. Příště už to nebude možné!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...