USA tvrdě Putinovi: za zběhy z Ukrajiny k separatistům zaplatíte!

 

Mírotvorce, nebo dement McCain?
Mírotvorce, nebo dement McCain?

 

Generál Oleksandr Kolomiec zběhl na stranu povstalců. A nejen to! Minulý týden k separatistům přeběhli dva bratři-důstojníci ukrajinské rozvědky, kteří jsou nyní stíháni za vlastizradu.

 

Stejný scénář, jako u opozice v Sýrii se děje na Ukrajině. Pouze s tím rozdílem, že vycvičení generálové a vojáci se přidávají k lidem, co chtějí na Ukrajině mír, zatímco v Sýrii se přidávají k Islámskému státu. 

A generál Petr Pavel je na tuto strategii náležitě hrdý...

 

Kdo chce znát, co se dělo v arabských státech, má to zde, na Ukrajině, jako na dlani. USA v čele s lidmi jako je McCain připraví povstání a mezitím se objeví tu sarin, tu zase excelentní střelci na střechách a začnou umírat civilisté. To je okamžik, kdy nastupují poradci US ARMY a Pentagonu a začnou cvičit vedení opozice.

Následný krok: na požádání neznámého bojovníka vyslání těžkých zbraní a zbraňových systémů. Bylo to ve Vietnamu, bylo to Iráku, bylo to v Jemenu, stále to ještě probíhá v Sýrii proti Asadovi a poslední je na Ukrajině proti Rusku. Současně s touto válečnou operací najmou kazatele do místních sdělovacích prostředků a internetu, kde jakoby bojují proti propagandě. (Asada, Putina, Saddáma a dalších)

Scénář jak vyšitý z kopíráku...

Pouze ten poslední krok se odlišuje. Z Vietnamu musely USA potupně odejít, taktéž z Afghanistánu, v Iráku pozabíjel George Bush milion civilistů a nastalo bezvládí, Libye je na pokraji vražedné války, když USA zlikvidovaly legální vládu a je tam válka všech proti všem, na Ukrajině začíná šílenství a stále větší počet lidí prchá do Ruska, nebo do České republiky, aby nemuseli bojovat a ti, co dostanou zbraně z USA, utíkají k separatistům.

Je jasné, že generalita USA je rozpálená do běla a zve si na pomoc šašky jako generálka Pavla, aby ta nejen ostuda, ale žaloba za zabíjení civilistů neležela na bedrech pouze USA. (I když dělají si USA něco ze světového mínění?)Vojáci České republiky jsou spoluviníky, inzeruje Pentagon a vynáší generála Pavla do nebes!

Ale to není pravda, my zabíjet civilisty kvůli ropě a dluhům USA nechceme!

Nám Syřané nikdy neublížili. Dokonce ani lidé z Afganistánu, Iráku, Íránu, tak proč je máme zabíjet?

My, občané České republiky nechceme být vrahy civilistů, my válčit nechceme, pokud někdo nenapadne naší vlast. (Nebo skutečně třeba Slováky, nikoliv, jak lžou Poláci a dalšínatěšení válečníci)

Zatím napadají půlku světa pouze vojska USA!

Vyváží mír "mírovým bombardováním" jako v Jugoslávii a my máme být součástí tohoto procesu? My vstupovali do NATO, abychom zvýšili sílu obranného paktu a nikoliv zabijáckého. Proč nyní v NATO jsme a toto podporujeme, ministře Stropnický?

Vážně jsme my, Češi, co si nepřejeme zabíjení a válku tak velkým nepřítelem občanů USA? A výše popsané není fantasmagorie, ale lze to dohledat z oficiálních veřejných zdrojů včetně přátelství McCaina se zabijáky z Islámského státu!

Tak proč mainstream stále lže?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...