Ach Bože, jak hluboko Amerika klesla...

 

Dva teplouši si to rozdávají na veřejnosti: Amerika je O.K.

Dvě lesby si vyznávají lásku na tenisovém kurtě: Amerika je O.K.

Děti souloží na každé párty v eL Ei (minimálně v televizi): Amerika je O.K.

 

Norský Breivik - 21 let vězení...

ALE!

Učitelka Jennifer Fichterová za sex se třemi sedmnáctiletými studenty:

22 let vězení..

Tento zvrácený svět nám má jít stále příkladem?

Na druhou stranu to vypovídá i o tom, že když nejen na muže příjdou obyčejné pudy, ani hrozba vězení je nezastaví. Jenom je záhadou, jak v sedmnácti prakticky dospělí muži byli znásilněni...

Inu, i ta Amerika má své zázraky...

 
P.S. Mnohokrát se za staletí především žačky zamilovaly do svého učitele. Když to už nešlo skrýt, učitel musel odejít. Ale kriminál? Není spíš ten soudce pedofil?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Tomáš
před rokem

Všechny zdravím,jestli ten soudce je vandrák narozený v USA (úmyslně nepíši američan,protože američani byly,jsou a budou pouze indiáni),tak zcela určitě pedofil je a taky buzerant!!!Z takového zmetka si zcela jistě vzor brát nebudu!!! V první republice dávali za chycení buzeranta 50 Kč!

Leon Tuzemák
před rokem

"Jenom je záhadou, jak v sedmnácti prakticky dospělí muži byli znásilněni..."
O to právě jde, pane Pokorný, že se svěřenými 17letými chlapci mlátily hormony a učitelka je obtěžovala. Trest 22 let si plně zaslouží, stejně ji po polovině pustí.

Babizna Pohlreichová (rovněž učitelka) zneužila 16letého Filipa a za dva roky, o Vánocích 2008, Filip za podivných okolností zemřel při střetu s tramvají, sebevražda? Nechutný sexuální zážitek s Pohlreichovou k tomu jistě přispěl:

http://zivot.cas.sk/clanok/19293/smrt-ml...

Leon Tuzemák
před rokem

S jejími sexuálními výkony asi studenti moc spokojení nebyli, když skončila v base?

benda
před rokem

stará nacistická nota, vybírat neštěstí z USA a na nich ukazovat kam se ubírá "diktát židozednářské plutokracie" a jak ten úpadek z Evropy národů vůdce vymete

oblíbený plakát pařátu dnes, pranýřující pakulturu USA http://www.struat.com/election/2007/03/2...

Bumbac
před rokem

... vzhledem k tomu, ze trestni sazby se v USA scitaji, tak vlastne dostala v prumeru 3 x 7.33 let (za kazdeho), coz se blizi horni hranici 8 let v CR. Urcite ji pritizilo, ze jako ucitelka by mela deti vychovavat a vest k radnemu chovani.

Bumbac
před rokem

V USA je hranice veku pro sexualni styk stanovena na 16-18 let podle statu (http://www.ageofconsent.us/) ... v CR 15 let. Kdo vykona v USA souloz s osobou mladsi nebo kdo ji jinym zpusobem pohlavne zneuzije vcetne osob, ktere napomahali ci se jinak podileli, se dopustili trestneho cinu pohlavního zneužití ... stejne jako v CR. Trestni sazba muze podstane vyssi nez u nas, kde je "pouze" 1-8 let. Dale muze byt vinik potrestan ztratou nekterych osobnich prav, povinnym testovanim na AIDS, byt registrovan jako sexualni nasilnik a v neposledni rade mu/ji hrozi financni pokuta. Vzhledem k tomu, ze ucitelce bylo 30, tak nemohla byt pouzita polehcujici okolnost maleho vekoveho rozdilu na snizeni vyse trestu. Musela vedet, ze na Floride je vekova hranice sexualni dospelosti 18 let a hodne riskovala i do budoucna, protoze by to nektery z tech kluku mohl proti ni pouzit i pozdeji.

Leon Tuzemák
před rokem

Amerika je velmi prudérní, až policejní stát, žádný alkohol před 21 rokem, žádné pití na veřejnosti, sex legální od 18 let (Česko od 15 let), čisté ulice, parky a jiná veřejná prostranství (kromě některých čtvrtí nebo Baltimore atd.).

Češi jsou druzí na světě ve spotřebě alkoholu (první Moldávie), děti v Česku pijí nejvíc na světě, ještě jim nalévají vlastní rodiče, v konzumaci marihuany jsou české děti první v Evropě. Znečišťování ulic psy, pliváním, odhazováním cigaretových špačků považují všichni v Česku za normální. To je výchovné prostředí... jak sviňa.

benda
před rokem

nemá co dělat s pruderií. Pití na veřejnosti je stejným mechanismem a se stejnou motivací omezováno českými městy--bezdéčka nalévající se krabičákem uráží krasocit daňového poplatníka. zvýšení věku pití mělo jasně dokazatelný dopad na bezpečnost silničního provozu, proto na podmínku zvýšení věku pití federálové navázali dotace na stavbu silnic, které každý stát chtěl--žádná pruderie. Ukrutná zákonná nařízení ohledně sexuality jsou jenom důsledkem dlouhodobého postoje "jsme tvrdí na zločince" plus řady odporných motivujících zločinů

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...