Doprava po Praze jak přerušovaná soulož Slovenky Krnáčové (t.č. primátorky z leknutí)

 

Šimek & Grossmann:

 "No, prohlížej si krásy Prahy, bude ještě hůř." A bylo. V roce 2015.


"Mělo by se střídat, jsme taky unavení," prohlásil malý dědeček a rozhlédl se po lidech, kteří seděli. "Samozřejmě, střídat," ozvalo se ze všech stran a stojící se vrhli na sedící. "Chci vystoupit," dožadovala se jedna slečna. "Stanice je zrušena, stavíme až na konečné," zněl řidičův alt. "To je koloběh života," nezapomněl upozornit filozof. Ale lidé už neměli myšlenky na filosofii a ušlapali ho.

Konečně jsme tam byli. Lidé se vypotáceli z vozu a padali vysíleni do příkopu. Šedovlasý stařík si klekl a děkoval, že jízdu přežil.

Rok 2015 srpen

Že se každoročně soustředí opravy na léto, občané (především v Praze) si  už částečně zvykli. Ale ROPID pod vedením Krnáčové tomu dal moderní náboj. Dokonce se tvrdí, že díky Krnáčové je to moderní petiboj  L.P. 2015. A tak s ní soutěží i jednotlivé části Prahy. (Nutno podotknout, že se kolem Pražské hromadné dopravy motají nejen slovenští, ale též mimopražští občané, což svádí k leckterým kuriozitám, na které ani Šimek & Grossmann neměli. Jedene na Petřiny? Rozkopáno. Oprava. Dobře, objedeme to. Na Letnou prosím. Nejede to, jsou tam filmaři.  Informace ROPID, milý slovenský hlásek: spýtajtě sa prosím, vodičů, my máme jenom stálé informácie.


Ptáme se řidičů: to my nevíme, nám to prostě nahlásí a jedeme. A tak se záhadně tramvaj číslo 5 za jízdy změní na 20, aby následně další hlas oznámil, že máme přestoupit na číslo čtrnáct, ale ta je zrušena bez náhrady, takže naproti je bufet a zde se dá počkat do září - má non stop, dodá sousední spolucestující - zoufalec.

Když ty tak Krnáčová, tak my dáme větší trumf, ozvala se Praha 5. Opravujete opět tramvaj na Barrandov? Tak my přihodíme betony kolem sjezdu u silnice na Barrandovský most. Sice nevíme proč, když jim nic není, ale můžeme tam utopit pár milionů z Evropských dotací, které jinam nemůžeme dát. Jak řekli, tak udělali a uzavřeli všechny sjezdy z Barrandova směrem na východ. (Na jih a sever cesta do Prahy nevede a na západ je pouze Plzeň. Následné překvapení politické hvězdné pěchoty, že jedna zúžená cesta je ucpaná, když druhá je zavřená a třetí není, snad ani komentovat nejde. Strategie, kterou by ani major Terazky nevymyslel. Křečkům a myším se dávají různé hrátky do terárií, aby nezdegenerovali. Ale proč Pražákům...?


Že je to u vás to samé a když je zákaz dát Evropské dotace na čističku, postavíte rozhlednu, nebo opravíte opravenou silnici a peníze se proinvestují? To zase zajásají dvě další dámy Jourová a Šlechtová mající na starosti utrácení peněz, které k nám proudí přes Brusel a následně zajásá další Slovák Babiš, jak se mu ta ekonomika krásně zvedá. Notabene když lidé stačili v krátké době sáhnout na půjčky za 60 miliard a ty prohnali ekonomikou nyní také.

Jak ti Kocourkovští měli průzračný život proti současné garnituře.

Ale věřte, bude líp...


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...