NATO: pár Sluníčkářů o nás bez nás?

 

americké NATO
americké NATO

 

Neuvěřitelná drzost partičky, co spolu mluví. Skutečně nevědí, že se nálada občanů vůči USA a především EU prudce změnila a že stále více lidí vidí větší nebezpečí v USA, než v Rusku?

 

Rumunsko, Bulharsko, Estonsko, Lotyšsko, Litvu, Maďarsko, Polsko a Slovensko v Bukurešti zastupovali prezidenti. Pouze za Českou republiku jednal předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček.

Nikoho nezajímá, že občané České republiky, Maďarska, Slovenska, Rumunska a Bulharska NATO s jejím válečným vedením z USA odmítají a stále více důvěřují Rusku, které dělá logické kroky, ale to se nelíbí militantům z USA.

 

"Stojíme pevně za názorem, že Rusko se musí vrátit k dodržování mezinárodního práva a svých mezinárodních povinností, odpovědností a závazků, tvrdí tato odtržená partička od lidu. . To je základní podmínka toho, aby byl vztah NATO a Ruska založen na důvěře," uvádí se v prohlášení.

Dokument ujišťuje, že země východního křídla aliance budou společně usilovat o "silnou, věrohodnou a trvalou" vojenskou přítomnost jednotek NATO v regionu.

Aliance se už na loňském zářijovém summitu ve Walesu v reakci na postup Ruska v ukrajinské krizi rozhodla posílit svou přítomnost na východě Evropy a zřídit nové síly velmi rychlé reakce. Vše by mělo být dokončeno do příštího summitu NATO v polské metropoli.

Nenastal čas zeptat se občanů Evropy a nikoliv potrhlé partičky byť volených, ale odtržených politiků (neboli těch, co spolu mluví) od názorů společnosti?

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Leon Tuzemák
před rokem

Tak pozor, prezident Miloš Zeman byl pozván, ale pozvání ignoroval, protože má na programu návštěvu Pardubického kraje! 1*
"Minisummit východoevropských členů NATO v Bukurešti svolali polský prezident Andrzej Duda (strana Právo a spravedlnost) a rumunský prezident Klaus Werner Iohannis (Národně liberální strana) s tím, že Polsko by se chtělo domluvit s ostatními zeměmi na společné výzvě směrem k NATO, aby NATO zvýšilo vojenskou přítomnost v zemích „východního křídla“ a odradilo tak Rusko od případné agrese."

K čemu zůstávat ve zločinecké organizaci NATO, která stejně odmítla hlídat jižní hranice Evropy před imigranty?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...