Proč připomíná hranice s běženci svár o plot nepřizpůsobivých Romů v Matiční?

 

Plot z Matiční ulice. Symbol zločinu proti slušným! Muzeum města Ústí
Plot z Matiční ulice. Symbol počátku zločinu proti slušným! Muzeum města Ústí

 

Nepředstavitelné drama, když se starousedlíci pokoušeli oddělit od těch, kteří jim od rána do večera ničili život a od večera do rána kradli vše, co nebylo přišroubováno, a přiletováno. Vlastně i to...

 Zde byl počátek vzestupu zločinných neziskových organizací,  obrácení pravdy v lež a naopak! Tam musíme upřít pozornost a vrátit slovům skutečný pravdivý, původní  obsah!

Zoufalí a slušní starousedlíci museli před loupeživými hordami utéct a dnes tam nikdo nežije - není co krást. A ti, co pomáhali slušné a velmi staré občany vyhnat, se nám smějí - Dientsbier s americkým občanstvím a další!

A Paříž je na tom stejně dnes!

 

Kam zmizela spravedlonost?
Kam zmizela spravedlonost?

V novinách se totiž objevil článek se zavádějícím titulkem. „V Ústí postaví zeď, která oddělí Romy od bílých.“

Proslulý plot v Matiční ulici stál šest týdnů. Sjížděli se k němu ochránci lidských práv i novináři z celého světa.


Patnáct let po je plot v Maďarsku

Szijjártó v odpovědi na novinářský dotaz hovořil o tom, že Maďarsko při řešení migrační krize nejen mluvilo, ale také skutečně konalo. Když začalo stavět plot na ochranu své jižní hranice, byla podle něj země označována za fašistickou, i když dnes řada zemí postupuje stejně, jen barierám, které staví, neříká plot.

Timmermans: Musíme spolupracovat

Slova maďarského ministra zahraničí nenechal bývalý nizozemský ministr zahraničí Timmermans bez povšimnutí.

"Musím reagovat na něco, co řekl zástupce Maďarska, nemohu si pomoci. Předně: podpásovky na adresu německé kancléřky nepomohou vyřešit problém," prohlásil.

 

A tenkrát? Proti hluku...

Nikoho ze zodpovědných už nezajímalo, že zeď, ve skutečnosti plot, měl původně sloužit jako protihluková bariéra. Místní domkáři si totiž zoufale stěžovali na hluk, nepořádek, neustálé krádeže a demolování majetku obyvateli sousedních domů pro neplatiče.
Město se to rozhodlo řešit právě stavbou plotu. Ten měl být původně čtyřmetrovou protihlukovou bariérou, nakonec měl výšku jen 1,8 metru a byly v něm škvíry. Stavba začala 13. října 1999 a střežilo ji na devadesát policistů. Kompletování plotu začalo již před čtvrtou hodinou ranní.

Po rozednění stála více jak polovina plotu. „Do zapadlé Matiční ulice se sjížděli demonstranti a novináři z celého světa. Tahanice kolem Matiční inspirovala dokonce k tvorbě brutální počítačové hry. Plot stál nakonec měsíc,“ uvádí k tomu Martin Krsek ve své knize Ústecká nej.

 A tyto partičky, které zaštiťují různí Dientsbierové, Šabatové a další včetně Člověka v tísni, Transparency International  - neboli neziskové organizace nám vysvětlují, jak máme žít.

Liga lidských práv

Jsme nezisková organizace – spolek, který hájí práva a svobody všech lidí. Pomáháme lidem, aby znali svá práva a aktivně je prosazovali. Prosazujeme systémové změny, které zlepšují kvalitu života v České republice.

Členové spolku

Zuzana Candigliota, Kateřina Červená, Zuzana Durajová, Šárka Dušková, Martin Dutkiewič, Anna Hofschneiderová, Petr Jeřábek, Kamila Holoubková, Ivo Keisler, Katarína Krahulová, Denisa Kramářová, Magda Kucharičová, Olga Kusá, Kateřina Mášová, Tomáš Mitáček, Dan Petrucha, Jana Pudíková, Kristýna Srncová, Monika Tannenbergerová, Michal Vašečka, David Zahumenský, Marek Zemský.

Není divné, že se vše podobá jako vejce vejci a stojí za tím stále titíž provokatéři, neziskové organizace, které si rozdělují milióny, v součtu miliardy a čím víc různé Ligy kdovíjakých práv lidem pomáhají, tím je na světě hůř?

Ten svět je vážně postavený na hlavu, když nám nakonec i pornošlapky z Pussy Riot vykládají, jak máme křesťansky žít a milovaný západ na to přikyvuje. Není nad zasvěcený komentář k této zvrácenosti: "To bych nad tím blil, drahý příteli".... 

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Anabel
před 12 měsíci

OSTNATÝ ŽILETKOVÝ DRÁT ZABÍJÍ ZVÍŘATA, střet s žiletkovým plotem bývá pro volně žijící lesní zvěř smrtelný. Maďaři, dejte tu zrůdnost pryč!

V Česku jsme se s žiletkovými ploty už jednou také setkali! V LÉTĚ 2008, KDY JIMI PŘÍSLUŠNÍCI ŽENIJNÍ BRIGÁDY V DÉLCE NĚKOLIKA KILOMETRŮ DO VÝŠKY DOSPĚLÉHO ČLOVĚKA OHRADILI BRDSKOU KÓTU 718, KDE MĚL STÁT AMERICKÝ RADAR!

Ministrem obrany byla tehdy Vlasta Parkanová, KDU-ČSL, ve vládě Mirka Topolánka.

Bek
před 12 měsíci

Jednoznačný souhlas.

Oto
před 12 měsíci

Neziskovky jsou u nás, jakož i jiných podřízených a koloniálních zemích nasazenou pátou kolonou k prosazování cizích zájmů. Nejhorší neziskovky, jsou ty s nejasným financováním a ze zahraničí, jako je Člověk v tísni, Amnesty international, Open society atd. a slouží v podstatě jako doupata agentů cizích tajných služeb. Ještě se divíte, že Putin vykopal většinu neziskovek ze své země?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...