Závažné upozornění: 15.3.2016 dokumentární film Citizenfour na Čt2 - zločiny USA!

 

Je to autentický a děsivý popis sledování každého z nás tajnými službami USA! Kdo hledá v tomto dokumentárním filmu krev a vraždy, není to pro něj. O to víc je děsivé, autentické poznání, že už díky USA nepatříme sami sobě, ale skupině počítačů, které nás špiclují, pronásledují a zabíjejí!

15.3.2016  je na Čt2 ve 23.55 Citizenfour

v českém jazyce

 

Není to hraný film, ale kdo chce pochopit skutečné a děsivé pronásledování lidí a způsob, jak to v USA provádějí, stejně tak jako s odstupem času, proč muselo Rusko vyrazit různé nátlakové skupiny, nadace Sorosů a další bandy překupníků s lidskými informacemi, musí se pozorně zaposlouchat do systému, který byl vytvořen.

Stejně tak s odstupem času přemýšlíme, co vyřadilo německou kancléřku Merkelovou z logiky myšlení a přivádí celou Evropu do bezvýchodné situace. Mnozí si kladou otázku, jak souvisejí provalené odposlechy nejvyšších špiček Německa a načasování exodu z blízkého východu a zda to není dáno vydíráním vlády Německa v čele s kancléřkou Merkelovou tajnými službami USA!

Je jasné, že ihned někteří budou kamuflovat "zaručenou zprávou" že to dělá kde kdo. Ne, nedělá a stačí se podívat na rozložení vojenských základen USA, námořních lodí USA, družic USA a radarových základen USA, kdy Rusové poprvé před čtyřmi měsíci prolomili tuto informační blokádu všude kolem systémy v Sýrii a společně s Čínou rozšiřují okruh blokování metadat.

Dnes, když víme, co dělá Merkelová, co musel udělat Putin, co musela udělat Čína, aby se z tohoto systému všichni dostali, o to děsivější film to je.

Síla informací o metadatech, a nikoliv děj, je děsivá. Dnes víme o soudech s Facebookem, s Apple a dalšími médii, jak se Facebook snaží mazat informace v Německu a v dalších státech. Je to strašné a svět se musí vzepřít!

Němečtí špioni pomáhali USA s odposlechy v Evropě. Zrada ...

Německá vláda si předvolala amerického velvyslance, vadí ...

Americké odposlechy jsou nepřijatelné, zlobí se Francie ...

Obama se omluvil Japonsku za odposlechy | Svobodné fórum

Americká vláda má volný přístup k našim datům u Google, FB,

Literární noviny: do kin jde trhák o Snowdenovi - Citizenfour - drama ze skutečných faktů!

 

Stále a stále se lidé ptají, kdy a proč jsme změnili názor na USA a kdy se změnily svobodné a demokratické USA v profízlovanou, totalitní, vojenskou mašinérii, ohrožující celý svět. Zde výše a v Citizenfour je jasná odpověď: autentická a nezpochybnitelná! Je to děsivé, strašné a musíme udělat vše, abychom tomu zabránili a zároveň nedovolit, aby se o totéž příště pokusilo Rusko, Čína či kdokoliv jiný. Musí se o to zasadit občané celého světa všech národností a to je i důvod, proč musí zmizet i neziskové organizace, z nichž většina je prodlouženou rukou tohoto šíleného a zvráceného systému!

USA dnes tvrdí, že tento systém vyvinuly po 11. září.  Lžou, protože ho vypracovaly dávno předtím, pouze svět se to dozvěděl (a tím i my) až daleko později!

 Dodatečně přidáno

Osoba, která tyto  všechny zločiny zmapovala první, byla odbyta jako levicový, prolhaný fanatik, či člověk, který jde proti vlastnímu státu, aniž si mnozí uvědomili tu strašnou sílu totalitní americké moci!  Ta mohla po oslabení SSSR dělat v celém světě, co se jí zlíbí a politici přestali mít vliv na Pentagon, kde rozhodující slovo měli Rothschildové  a jejich neziskové organizace vzájemně neuvěřitelně propojené.

Je jím Oliver Stone!

A pokud si dáte tyto dokumentární pořady k sobě bez příkras, pouze fakta, fakta a fakta, běhá mráz po zádech. Nikoliv ten hraný, Agáty Christie, ale ten strašný, zoufalý a podobný hrůzám Adolfa Hitlera, dokonce mnohdy překračující, protože je neviditelný jako plyn v koncentračních táborech!


Nastal čas se těmto zrůdnostem postavit na celém světě, OSN by mělo odejít z New Yorku na nezávislé území a občané celého světa by měli začít přísně kontrolovat veškeré aktivity na každém území včetně nás! Připočteme li k tomu zvrácené vyzbrojování Islámského státu senátory USA jako je McCain, založení Al Kaidy stejnými lidmi, je to skutečně jenom hrůza, hrůza a hrůza, jak zničit nevědomostí naše budoucí generace!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Lana
před 8 měsíci

Moc děkuji za upozornení!

Dagmar
před 8 měsíci

A aby se na to podívalo co nejméně lidí, tak to dáme až o půlnoci!!!!!! Viďte, naše milá a ulhaná ČT

lubajs
před 8 měsíci

Jak jinak. Dokumenty o temných stránkách americké historie od Olivera Stonea také ČT vysílala až pozdě v noci.

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 8 měsíci

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11...

Tak si ten dokumentární film pouštím. Když jsem se poprvé dozvěděl o Snowdenovi, odsoudil jsem ho jako vlastizrádce. Každý, kdo má čisté svědomí, nemá se přeci čeho bát. Dneska si už nejsem tak jistý - kdo se stane nepohodlný, z metadat nebo jak se to jmenuje, není problém přijít na veřejnost s něčím, co si třeba lidé říkají do telefonu aj., zkrátka v soukromí vyjadřování je "volné". Obávám se, že nebezpečí zneužití je značné.

Dagmar
před 8 měsíci

Děkuji za odkaz na dokument. Aspoň jsem nemusela čekat až do půlnoci. Tenhle dokument by měli shlédnout všichni ti, co vykřikují něco o absolutní demokracii v USA.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...