Dnes jsem si přečetl několik zpráv. Jsou hrůzostrašné, ale mnoho věcí u nich zarazí.

Nepříčetný primář mučil dětské pacienty....

Jaroslav Matuška

To, co je rozhodující v politice, se odehrává za zavřenými dveřmi. Veřejnosti bývají události v médiích předkládány podle toho, odkud vítr vane.

Státní zástupci a policie by se neměli míchat do politiky či bankovnictví. Ale v tomto případě byla drzost už za hranou: zahraniční matky našich bank si myslí, že jsme banánová republika, kam si budou chodit pro peníze, jak je napadne.

Členové elitní izraelské jednotky  8200 IDF v záloze  předali  tisku otevřený dopis, že se nadále odmítají účastnit špinavého slídění dokonce v ložnicích na palestinském území a obvinili jednotku z porušování lidských práv.

Autor: J. Matuška

Američané potřebují překazit slibně se rozvíjející spolupráci mezi Ruskem a Evropskou unií. Vybudování Nord Streamu se stalo červeným hadrem, stejně tak projekt South Stream. To by bylo, aby i ostatní se snažili obchodovat, přednost přeci má "kšeft".

Komiks Made in Poland nepokračuje, přímo vzkvétá jak americká ekonomika na dolarech z amerických rotaček.

Humanitární bombardování, mírové střely, speciální poradci CIA a další zvláštní sami sobě si odporující názvy. Ke komu vlastně hovoří prezident Obama?

Vystoupí li Petr Hájek (Protiproud a bývalý kancléř prezidenta Václava Klause) v čt24, je označen jako radikál, zakladatel konspiračních teorií a spiklenec, protože má diametrálně odlišné názory od mainstreamového proudu.

Do šílené situace se dostaly Spojené státy a Evropská unie. Levná výroba ropy a plynu z břidlic a válečné tažení na Ukrajině mělo tato dvě společenství nakopnout k rozletu. Opak je pravdou

Pane předsedo ODS, hrajete divadlo a lidem lžete. Nemáte na to právo! Pokud jste nepochopil, že pravice a konzervatismus znamená všem poctivě měřit stejně (v rámci možností), odstupte.

Tentokrát to není na 100% ověřená zpráva, ale zdá se tak věrohodná a navíc prezidentovi Zemanovi v diskuzích tak podobná, že stojí za zveřejnění. Najde li někdo odkaz na originál, Pařát dnes to okamžitě potvrdí.

Pracují na území těchto států dvojí tajné služby? Jak je možné, že oficiální zprávy vysoce chválí Porošenka a Jaceňuka, přestože se poloviny jejich výroků záhy dementují, zatímco zpravodajství pro tyto tři vládní činitele jsou prý zoufalé, ale nedementuje se posléze nic?

Otevřený dopis předsedovi KDU-ČSL Pavlovi Bělobrádkovi

Pane Bělobrádku, jakým právem si berete nás, občany, jako rukojmí vašich hrátek v absurdáriu ukrajinské frašky? Kde berete drzost, abychom my, prostí občané nesli náklady za sankce, které vyprovokovaly USA a které tak lokajsky provádí EU?

Pane Bože, který tupec vymyslel volební pořad čt 24 s Babišem a žvanírnu o ničem? Tak jsme se dozvěděli, že Klaus byl jelito, všichni kraďou a všude je neuvěřitelný bordel, který ANO s Babišem nedokáže ani za čtyři roky změnit.


A dovolím si použít názor jednoho čtenáře z CFP:

Za totáče jsem si myslel, kdyby byla svoboda, určitě to bude lepší. Hlavně v masmédiích ( tak se tomu dříve říkalo) televize bude mít programy pro lidi, televizní noviny budou nás informovat o dění ve světě pravdivě a nezkresleně. V novinách budou komentáře fundovaných odborníků....jak hluboce jsem se mýlil!!!! Ještě že existuje internet a na něm řada nezávislých webů.

V televizi se prezident Zeman ohradil proti řetězcům. Má, nebo nemá pravdu? Podívejme se do Billy, která se dušuje, že české zboží, české potraviny a nikdy jinak.

 Pane Bože, Brežněv se zbláznil, letěly hesla v roce 1968. To, co k nám přichází nyní z USA, snad předčí vše...

A bohužel je to pravdivý text!

 

A o co tady vlastně jde? Následující text nebude pohled do dějin. Byl by to nesmysl, nemající konce. Stejně takový, jako žádat o vrácení území z dob Karla IV, kdy vládl půlce Evropy.

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|28. srpna 2014|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

Než se zajatý ruský voják náhodně utopil v cele bez vody, přiznal šokující fakta, která Porošenko, Obama, Palata, Šafaříková a Procházková z Lidových novin a MF DNES už dávno věděli: celá ruská armáda bojuje na Ukrajině.

Pod souslovím "Fiskální pakt EU" je zločin, který si málokdo uvědomuje a zakrývaný  jakousi dluhovou brzdičkou. Podívejme se na tři státy a jak to funguje. Irsko, Francie, Česká republika. Nefunguje, je to lež!


Evropská komise svým nařízením č. 666/2013 zakázala „uvádět na trh“ vysavače s příkonem nad 1600 Wattů. Od září 2017 pak musí zmizet z trhu i domácí vysavače s příkonem nad 900 W. Z trhu tak budou muset zmizet vysavače, které běžně v našich domácnostech používáme. 

 

Přišel mi mail. Neznámý autor. Samozřejmě. Je to předvolební tahák. Babiš ukazuje, jak je jedinečný. Zatímco všichni jsou gauneři.Končí větou:"Nejhorší je, že výše uvedené údaje jsou pravdivé a z veřejně dostupných  zdrojů a národ ovcí nic....". To musím potvrdit. Mnoho lidí nadšeně hýká, jak to ten Babiš odhalil. Skutečně? Pouze zkušené oko a znalosti odhalí, jaká dezinformační kampaň s lidmi opět hýbá.

 

Eisen a Ištvan
Eisen a Ištvan

Odcházející velvyslanec Norman L. Eisen po sobě zanechal stopu, která je v příkrém rozporu nejen s dobrými mravy, ale laicky posuzováno – nemělo by ministerstvo zdravotnictví podat na odcházejícího velvyslance Normana L. Eisena trestní oznámení za vydírání ministrů České republiky?

 

Viktoria Šilova
Viktoria Šilova

Zastupitelka Dněpropetrovské oblastní rady za dvě volební období a lídr hnutí Antiválka Viktoria Šilova, členka Stálé komise pro práci v trestně právní oblasti, vedoucí představitelka Pravé socialistické strany.

Mohl byste mu poškodit intimní partie…Skutečně se takto chová premiér suverénního a svobodného státu? O co hrdější je premiér Maďarska Viktor Orbán.

 

Poláci šílí, vyhrožují nepřetržitě Rusku a Putinovi, eskalují embargo a najednou, když se to týká jich, zoufale lomí ručičkama: my smíme Rusko "embargovat", zakazovat a blokovat. Ale jak si to může dovolit Putin a Rusko vůči nám? Ta drzost...


Uprchlý černoch Jim
Uprchlý černoch Jim

FERGUSON - stát Missouri: „pokojné rabování černošského obyvatelstva je základem protestu proti bílé menšině"....

To, co Putin nepředpokládal po krymské invazi, se stalo skutkem. Celým Ruskem se šíří demonstrace proti Putinovi, za odtržení Sibiře a federalizaci  a jedna je dokonce i v Praze na Václavském náměstí.

Musíme se omluvit za pochybnosti, které byly po oznámení, že ukrajinská armáda zničila mnoho vozidel ruské invaze. A nebýt snímků, dodaných Guardianem, pochybnosti by byly nadále. Identifikační čísla jsou na snímcích patrná!

A reakce NATO na sebe nenechala dlouho čekat...

Nizozemec Henk Zanoli pomohl zachránit židovské dítě před deportací do koncentračního tábora, za což mu Izraelci udělili medaili Spravedlivého mezi národy. V posledním měsíci však v Gaze kvůli izraelským náletům zemřelo šest jeho příbuzných. Ocenění tak ve čtvrtek 14. srpna vrátil zpět. O případu informuje izraelský deník Haaretz.

Těžko říci, co si o těchto polokapitalistech myslet, pokud je článek Martiny Učňové z moneymag.cz autentický. Bohužel takto se však chová mnoho podnikatelů v západní části světa a tržní prostředí chátrá.

 

Kdo z nich je zločinec?
Kdo z nich je zločinec?

Na toto téma by mohlo zaznít mnoho urážek, nenávistných pohledů a i já se těžko zdržuji emočních výrazů, které jsem níže mnohokrát vymazával. Chci, aby zde byly jasné kontury zoufalství ve světě, založené nikoliv na pocitech, ale na faktech.

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|14. srpna 2014|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

Západní státy jsou v těžké depresi. Co ukrývají kamiony, jedoucí na Ukrajinu a všem volně na očích?  Dnes již víme, co má Putin za lubem a jak chce destabilizovat Evropskou unii, USA a především Ukrajinu. Konečně máme seznam, co se v 280 kamionech ukrývá

 

Logo Prague - AIDS příjde
Logo Prague - AIDS příjde

Varování pro všechny občany a návštěvníky Prahy: nedotýkat se, těžce nakažené! Součástí Pochodu Propojených Pinďourů budou stříkačky AIDS a nastavení konečníků!

Poslední odpověď z Ministerstva financí je už tak arogantní, že jediná cesta k dohledání cca 200 miliard je pomoc silnějších médií mimo Mf DNES a Lidové noviny patřící ministru Babišovi.

Dnes v 15:13 si dovolil ve veřejnoprávní televizi naznačit, že Rusko sestřelilo letadlo a je za to zodpovědný Putin!

Předchůdkyně rakety, která sestřelila boeing

9M38M1
9M38M1

napsaly v nadpisu Novinky cz...

Většina deníků nadšeně hýká, jak tvrdě bude poškozen Putin na rozkaz USA, které z nařízení strany a vlády musíme bezmezně milovat. Palata, Šafaříková, Procházková a další... Bezmezná plejáda šašků na mediální scéně.

 

Ebola Virus

Právě na jihu Guineje letos na konci ledna epidemie vypukla a později se rozšířila do sousední Sierry Leone a Libérie.

Proč se tak někteří vysocí činitelé EU opřeli do Viktora Orbána, že přednesl fašistický projev? Asi pouze proto, že za každou větou nejásal nad EU, netleskal EU, neklaněl se EU, ale rozebral farizejské a faktické absurdity jiných. A ti to nezapomínají!

Má něco společného s První světovou válkou? Znáte Američana Nassima Nicholase Taleba? Slyšeli jste, čemu Taleb říká „černá labuť“? Víte kdo je Ukrajinec Volodymyr Parasjuk? Více se dozvíte v následujícím textu.

Lžete více jak za totality! Lež nazýváte pravdou a pravdu lží! A lidé se probouzí. V celém světě! Vracíme se z cest a důkazů je mnoho!

Několikadenní přestávka Pařátu dnes

Drastické udalosti v Palestině, kdy se střílí do dětí a škol včetně mezinárodního červeného kříže dává tušit, že v těch končinách žádná civilizace není. Odsouzení Holandska za vyvražďování Jugoslávie, podpora Polska USA na mučení zajatců a porušování veškerých lidských práv začíná ukazovat pravou tvář Evropy. A poslední tři články dávají jasně tušit, jak to probíhá. Dluhy drtí vše a nyní už se na city nehledí. Kdo bude stát v cestě, ten prostě nepřežije. Ani podniky, ani lidé. USA nějak dluhy umazat musí. A lidé v USA jsou ke své vládě zabijáků lhostejní. Sami se střílí mezi sebou.

Podzim bude těžký. Připravme se na něj. Čím větší dluh USA a EU, tím větší Putin vývrhel!

Různé|24. července 2014|1 komentář|trvalý odkaz

Mnozí se ptají, proč by to dělal. I když mají USA obrovský dluh, stále se omílá, že když budou chtít, mohou ho splatit.  Lžou a lidé to stále nechtějí slyšet. Důkaz je snadný. Nedávno státní správa v celých USA nedostala cca měsíc výplatu, protože část senátorů už odmítá navyšování kosmického dluhu. Takto na tom bylo Rusko před nástupem Putina, za ruského prezidenta  Jelcina.

Naprosto a jednoznačně souhlasím s tím, co je zveřejněno zde: http://vasevec.parlamentnilisty.cz/sites/all/themes/vasevec/images/logo.gif


Vážně na tom stojí důkazy? Vypsané autentické výroky zasvěcených níže jak vystřižené ze Švejka: "Tenhle letoun jsme sestřelili Rusům u Lvova, pravil. A na ohořelém trupu bylo stále trochu čitelné označení k. und k. luftfah..." Nadporučík Lukáš si pomyslel cosi o blbosti poručíka Duba… A co Obama?

Různé|23. července 2014|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

Domnívám se, že by bylo nošením dříví do lesa, kdybych dodával ještě neco dalšího ke článku Petra Holuba v MF DNES.

Z JINÝCH ZDROJŮ|22. července 2014|1 komentář|1 fotka|Pokračování...

 

Konečně!
Konečně!

Mnozí lidé nechápali, jaký smysl by mělo sestřelení letadla, které k Rusům a Putinovi vzbudilo šílenou nenávist. A John Kerry to naznačil jasně:

Jean-Claud Juncker oznámil parametry, které chce ku své práci. Žena, která není vázaná, umí pracovat ve všech pozicích a obslouží vše.

Zde vojín Pokorný VÚ 8863, Líně u Plzně – průzkumná a vyhodnocovací rota Československé armády slangově zvaná „fotočeta“. Za podrazy a špínu vyhlašuji mediální válku všem idiotům, co manipulují s veřejným míněním

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...