Takže Václav Klaus…. Ty svině!

 

Ne, není nadpis dvojsmyslný. Každý si má právo čas od času jadrně ulevit, když špína překročí určitou mez!

 

V den divadelních tanečků na Pražském hradě, v den divadla o lustračním ne-lustračním zákoně v Parlamentu, v den, kdy majitel ne-majitel Agrofertu po mediálním domu Mafra dostal razítko na rádio Impuls, se v Mf DNES dovídáme překvapivou zprávu: Roman, který nám všem do očí tvrdil, že sponzoruje Václava Klause mladšího, v podstatě nic nesponzoruje!

A to předcházelo divadlo, že si školu Václav Klaus mladší přisvojil a že se vrací do doby 1848, tudíž je se směrováním strašně zaostalý. Je tak strašně zaostalý, že Klaus školu PORG otevřel všem vrstvám od nejchudších k nejbohatším a systém založil na stipendiích pro ony nadané, nejchudší a prestiž vysoce převyšovala ostatní školy. A nejenom prestiž. Při celostátních testech byla tato škola nejlepší i fakticky.

Způsob prezentace Romanem z ČEZu vedl široké davy k další zuřivé nenávisti vůči rodině Klausů. (Lze na internetu dohledat) A nelze nevzpomenout „vily“ Klause staršího ve Švýcarsku, kont Klause a ODS ve Švýcarsku, kdy ti, co přišli se zaručenými zprávami jako Ruml a Marvanová, dodnes to konto hledají jako toho, co s tou záhadnou zprávou vyšel do veřejnosti na odstranění Klause z čela ODS.

A nyní máme další kolo: Václav Klaus mladší a poděkujme Petrovi Holubovi a Mf DNES, že toto daly na titulní stranu novin. Takže peníze nešly od Romana na PORG, ale do nadace Romanových a z nich se vyplácela stipendia především nemajetných dětí. A to byla a je ta zaostalost Klause mladšího a návrat do roku 1848!  Kdo to věděl, že se Klausové starají tolik o nemajetné? Sami to neříkali a lidé je s nenávistí proklínají. Kdo věděl, že Roman tlačí, aby to byla škola jenom pro bohaté? A proto byl Václav Klaus mladší „odejit“!  I rodiče dětí jsou šokováni, včetně celé veřejnosti.

 

Kdo s námi hraje betla?
Kdo s námi hraje betla?

A tato informace vychází také v den, kdy nenáviděný zločinec Barták z ODS , grilovaný za podvod v kauze „Tatra a vojenské vozy“ najednou ze zločince po sedmi soudních hodinách převrací celé soudní řízení a soudce žádá odpověď, proč ten, co udal Bartáka, přišel s obviněním až po třech létech. Ten, který se v holedbal, že v USA a kdyby v USA apod.. A na otázky nenachází odpovědi, jako v tom, že soudní překladatelka nalezla naprosté nesmysly v překladech, na jejichž podkladě byl Barták z ODS obviněn.

Je to v den, kdy Ištván se Šlachtou prolézají další a další pytle a stále zoufaleji nemohou najít 150 milionů a kila zlata, kterými srazili vládu ODS Petra Nečase.

 Obušku, z pytle ven!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Autore, mám tomu rozumět tak, že 150 milionů a kila zlata byla pouhá fikce, že nejsou někde v trezorech zajištěny? Že se nehledají majitelé, ale samotné miliony a kila zlata?

Každopádně je neuvěřitelné, že do této chvíle, se VSZ Ištvan nevyjádřil, jak to těmi miliony a kola zlata je. Aspoň ke mně to vysvětlení nedoputovalo.

Petr Pokorný
před 3 roky

Nikdo nic nehledá. Fikce byla dehonestace většiny ODS. To je jenom další střípek do mozaiky puče, který někdo režíroval. Ale kdo? Možná to něvěděl ani Václav Klaus starší. Nitky vedou jak k Nadaci proti korupci, tak k šílené nenávisti eurofanatiků ( a stačí si vzpomenout neuvěřitelné urážky německého šílence na Pražském hradě bandity či Daniela Cohna-Bendity). Čas ukáže, ale fakta začínají prosakovat.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...