Invia, Rittig, Ištvan, Bradáčová a Zeman. Kde to skončí?

 

Dalo by se zesměšnit: zatáčka strom a fízl, jak se to rýmuje. Zatáčka je vpravo, strom je samý dřevo a fízl je střevo, jak…..

 

Není to však k smíchu, je to daleko závažnější. Položme si otázku:

Kým je řízeno státní zastupitelství? Výčet všech jmen totiž není náhodný.

 

Stále jasněji se rýsuje zaúkolování trojice Zeman – Bradáčová a Ištvan nadřízenou složkou, která nese název „Nadace proti korupci“, jejíž pošťáci a zároveň dozorci se tím už ani netají. Naposledy Randák, který v přímém přenosu oznámil, že vše dohledali a nyní to už musí tito tři podřízení dotáhnout do konce. Jak je možné, že se Láska a Randák dokáží dostat do peněžních převodů a mají povolení jako analytický útvar ministerstva financí? Je skutečně ochráncem Janeček s blízkými kontakty na USA, nebo je dále někým úkolován a dobře placen?

Vynechme tentokrát Petra Nečase a Nagyovou (nyní Nečasovou) a zaměřme se na Rittiga (vedlejší nebo hlavní produkt) a trestný čin, pro který jim bylo sděleno obvinění - legalizace výnosů z trestné činnosti (praní špinavých peněz),“ jak řekla ve čtvrtek Právu Bradáčová.

 

Zopakujme si, co řekla: praní špinavých peněz.

To má spočívat v tom, že Rittig dohodil kšeft (tisk jízdenek) a za to údajně dostává provizi 17 haléřů z jedné jízdenky. Nepřipadá vám, že z nás opět někdo dělá pitomce a Rittig se oprávněně směje, takže Bradáčové nezbývá nic jiného, než pro veřejnost udělat monstrózní humbuk a hned raději Rittiga a další propustit? Jistě se ptáte proč, jaká je pointa.

Nadpis začíná názvem Invia. Kdo jezdí na dovolenou (dovolené), velmi dobře ví, co dělá Fischer Reisen, Invia a další. Objednáte li si dovolenou, skoro nikdy to není ta cestovní kancelář, která přímo dovolené vyjednává, ale za provizi kumulují objednávku právě společnosti, u kterých si dovolené objednáváte. Totéž je u Škoda auto a další a další. I firmy napojené na lobbistu Rittiga měly mít 17haléřovou provizi z každého prodaného lístku tiskárny Neograph.

A na toto obvinění zaúkoloval podřízenou Bradáčovou Láska a Randák (parta Janečka z Nadace) a nikde se tím už ani netají. Toto popsání skutkové podstaty však není praní špinavých peněz! To je oficiálně popsáno jako zlegalizování peněz z trestné činnosti. A to prosím, provize není, pokud nezatknou celý Volkswagen i s Invií a dalšími společnostmi. Buď je to tedy jiný trestný čin, nebo podvod na veřejnost a lež.

Tudíž Bradáčová lže stejně jako Ištvan, který si něco vymyslí a pak zkouší, zda mu to projde. A my máme sklopit uši a tiše naslouchat, ale především srazit podpadky a tiše mlčet. Nebylo té špíny už dost? Pokud tedy Rittig něco udělal, ať sedí, až zčerná. Ale nikoliv na lži a politickou objednávku jako Horáková s cejchem trestu smrti!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...