V černošském kostele v USA děvět zabitých. Putin je gauner? Co na to ROMEA.CZ?

 

Kdyby se toto stalo v Chánově, či jinde v České republice a nebo na Slovensku v romské komunitě, Obama či McCain by už alarmoval vojska, premiéři Sobotka nebo Fico by se zodpovídali na americkém velvyslanectví a Schapiro by vystupoval v České televizi!

 

Současně by americký kongres hlasoval, zda další americká vojska mají obklíčit Rusko, protože zde by byl určitě iniciátorem Putin. A ROMEA.CZ by oslovila všechny ambasády světa a žádala zahájït embargo na Českou či Slovenskou republiku.

Zvony Charlestonu z dáli temně zní,
zvony Charlestonu z dáli temně zní
zvony Charlestonu z dáli temně zní,
na tu cestu poslední.

Co udělá prezident Zeman a premiér Sobotka?

Přitom u nás stačí křivý pohled na řvoucí romskou komunitu, aby už byla podávána trestní oznámení s dovětkem, že se máme pozorně dívat na americkou svobodu a přísně se podle ní řídit. Opravdu to stále ROMEA.CZ a lidskoprávní organizace žádají?

 

Devět obětí si vyžádala střelba neznámého útočníka, který ve středu večer místního času vnikl do kostela v Charlestonu v americkém státě Jižní Karolína. Kostel navštěvovali hlavně černoši.

TÝDEN.CZ

 

21. března 2005 - Deset lidí zemřelo v indiánské rezervaci v Red Lake ve státě Minnesota. Student místní střední školy Jeffrey Weise zabil doma svého dědu a jeho přítelkyni a v areálu školy zastřelil pět spolužáků, strážce, učitelku a nakonec sám sebe.
16. dubna 2007 - Student z Jižní Koreje Čo Sung-hu postřílel na Virginském polytechnickém institutu a státní univerzitě v Blacksburgu 32 lidí a pak spáchal sebevraždu.
24. prosince 2008 - Bruce Jeffrey Pardo, převlečený za Santa Clause, přišel na vánoční večírek na předměstí Covina v Los Angeles a postřílel devět lidí; dům zapálil a několik hodin na to jinde spáchal sebevraždu.
10. března 2009 - Michael Kenneth McLendon (28) ve svém domě v Kinstonu (stát Alabama) zabil svou matku a dům zapálil, poté odjel do obce Samson, kde postřílel několik svých příbuzných a jejich sousedku s dcerou a poté odjel směrem k obci Geneva, kde spáchal sebevraždu. Celkem zabil deset lidí.
3. dubna 2009 - Naturalizovaný imigrant z Číny Jiverly Antares Wong postřílel ve středisku pro imigranty v Binghamtonu (stát New York) 13 lidí; poté spáchal sebevraždu.
5. listopadu 2009 - Psycholog americké armády, major Nidal Malik Hasan postřílel 13 lidí a asi 29 osob zranil na vojenské základně Fort Hood v Texasu.
19. července 2012 - Maskovaný střelec James Holmes při premiéře nového filmu o Batmanovi Temný rytíř povstal na předměstí Denveru v americkém státě Colorado postřílel 12 lidí. Letos v dubnu začal s Holmesem soudní proces.
14. prosince 2012 - Adam Lanza (20) postřílel na základní škole v Newtownu 20 dětí ve věku šest až sedm let a šest dospělých; předtím zastřelil svou matku v jejich rodinném domě a nakonec sebe.
16. září 2013 - V budově amerického vojenského námořnictva ve Washingtonu postřílel bývalý příslušník záloh vojenského námořnictva Aaron Alexis (34) 12 lidí, než ho policie zabila.
17. června 2015 - Devět obětí si vyžádala střelba zatím neznámého útočníka, který vnikl do kostela v Charlestonu v americkém státě Jižní Karolína.

 Na těchto šílených činech je přesně vidět americké farizejství a přetvářka. Za clonou svobody se ukrývají vrazi a zabijáci a pod pláštíkem pozitivní diskriminace se ukrývá ještě větší nenávist a zloba. Vážně nám dnešní USA mají jít příkladem? (I kdyby se nakonec ukázalo, že to nebylo proti černochům)

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
benda
před rokem

stará hitlerovská písnička, slídili po kdejakém neštěstí v USA a pak se bili v hruď, kdyby se toto stalo v říši, židovská štvavá média by byla plná řečí o hnědých barbarech, ale stalo se to v nejsvobodnější zemi světa a to mlčí jak zařezaná. A takoví by chtěli říši poučovat!

lubajs
před rokem

Jo romea, ta je známá jako nejrasističtější web v ČR, kde na diskusi je každému, kdo si dovolí kritizovat přímo ji nebo cikánský rasismus a teror, pozitivní diskriminaci a další multikulturní nešvary vyhrožováno trestními oznámeními přímo ředitelem této obskurní procikánské organizace. Můj kámoš byl dokonce na policii předvolán aby podal vysvětlení ke svému příspěvku na diskusi romey i přes to, že policie neshledala na tom nic závažného.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...