Americké NATO začíná být nebezpečnější než Varšavská smlouva: nastal čas odejít!

 

Asi nikoho by v roce 1989 snad ani ve snu nenapadlo, že nadšení ze vstupu do amerického NATO vystřídá v roce 2015  všeobecná skepse a nenávist!

 

Tenkrát byli proti jenom komunisté a pár jedinců

A Václav Havel, který byl přesvědčený, že se obě organizace rozpustí. Jenomže v okamžiku, kdy americké NATO zjistilo, že zmizel velký protivník, naopak začalo o to víc chrastit zbraněmi a rozsévat "americký mír" do všech koutů světa.  A to především tam, kde si před USA nesednou na zadek, nebo mají malý dluh jako Rusko, či Libye, nebo Sýrie. A válka je okamžitě za humny. V USA se zabíjejí děti mezi sebou, nás ženou do války?

A stačí jenom mít otevřené oči: Fico a Orbán přestali lézt USA do konečníku. Výsledek?

Severoatlantická aliance ve východní Evropě vybuduje další dvě regionální velitelství, a to na Slovensku a v Maďarsku. (čistě náhodou v těchto dvou zemích) Rozšíření přítomnosti NATO na jeho východní hranici podle očekávání schválili (demokraticky) ministři obrany členských zemí aliance na zasedání v Bruselu.

To hlasování bylo stejně demokratické, jako hlasování v Bruselu o uprchlících!

Slovenské ministerstvo obrany na svém webu zdůraznilo, že připravovaný integrační tým (NATO Force Integration Units - NFIU) na Slovensku nebude základnou. Slovenský sociálnědemokratický premiér Robert Fico vybudování nějaké stálé vojenské základny NATO ve své zemi opakovaně odmítl. V jednom průzkumu se prý proti tomu vyslovily tři čtvrtiny Slováků.

A co připravuje naše ministerstvo?

Co vše se ukryje pod nový zákon, nařízený z USA a Bruselu, aplikovatelný na všechny protesty, protože i protesty proti NATO budou brány jako nacionalistické a protistátní?

Situace by se mohla zlepšit příští rok. Ministerstvo vnitra totiž plánuje zřízení zvláštního útvaru, který se bude specializovat výhradně na internetovou kriminalitu. „Tento útvar by pak měl mít na starosti především koordinaci při odhalování trestné činnosti v prostředí internetu". A pak se může trestat cokoliv, USA na to upozorní...

Klec spadla a z tohoto kriminálu už se (zatím) nedostaneme, pokud nebudeme podporovat válku amerického NATO ve všech koutech světa!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...