Dokáží ubránit USA a Saudská Arábie Islámský stát před Ruskem a Sýrií?

 

Řezník, nebo řádně zvolený a nenáviděný
Řezník, nebo řádně zvolený a nenáviděný

Je dobře, když se vyloží karty na stůl. A bylo na čase. Zveřejňováním ruských náletů se USA vyděsily a odkryly: stáhly se z Afghanistánu, aby společně pozabíjely se Saudskou Arábií ropné konkurenty!

 

V okamžiku, kdy Rusové velice tvrdě zaútočili na Islámský stát včetně všech vraždících ozbrojených složek,  Američané dodali přes Saudskou Arábii zbraně.

A rázem víme, kde je  agresor a kdo skutečně bojuje za občany. Pozabíjením Lékařů bez hranic a ochranou Islámského státu (maskováním přes neurčitou opozici) Obama definitivně prohrál světovou nadvládu. A bylo na čase. Od Vietnamu, přes Irák, Libyi a Sýrii už USA překonaly největší světové masové vrahy!

FSA měla dostat celkem pět set střel TOW. Zpravodaji BBC Franku Gardnerovi to potvrdil nejmenovaný saúdský představitel.

„Nová dodávka 500 amerických protitankových střel TOW doručena tento týden povstalcům ze Svobodné syrské armády,” uvedl Gardner na Twitteru.

Saúdský představitel: Nová dodávka 500 protitankových střel TOW doručena tento týden povstalcům ze Svobodné syrské armády

A pak světové agentury v rukách USA oznámí: syrské matky, ženy a děti zuřivě brání své domovy před ruskými agresory.  A vítači amerických Dragounů čumí jak telata!

Aktuální zdroj:

 
P.S. Je otázkou, zda chemické zbraně nešly stejnou cestou, když tenkrát legálně zvolený Asad už očistil většinu země od opozice, která neunesla tíhu porážky ve volbách a americkými zbraněmi si klestila cestu k vládě!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Anabel
před rokem

Parazitní herec a ministr obrany ČR Stropnický z Babišova hnutí ANO dnes v rozhovoru pro Babišovu MF DNES veřejně lhal, že migraci financují Rusové, "důkazy nemám", sám přiznal.

Rusko nemá žádný zájem na tom, aby Evropu zničily desítky milionů muslimů, naopak proti islamistům vždy bojují - v Afghánistánu, v Čečně a nyní v Sýrii.

Žádám, aby Stropnický židovského původu, zjevně neloajální k České republice a řízený Židem Schapirem, okamžitě rezignoval.

Alina
před rokem

Je to bez důkazů jen doměnka. Naopak pozitivní výsledek ruských akcí v Sýrii umožní tohle všechno zastavit.
Kromě toho RF je zadobře s Iránem a Irán je největší duchovní centrum islámu, iránští imámové povolají všechny slušné muslimy zpět do svých zemí, ale musí tam být nejdříve mír

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...