Tak kdo koho vlastně bombardoval? Ukazovalo se na ruskou armádu. A...?

 

Suchoj
Suchoj

Saná - Dva letecké údery letounů arabské koalice útočící na šíitské rebely zničily v jemenské provincii Saada zdravotnické zařízení provozované mezinárodní humanitární organizací Lékaři bez hranic (MSF).

 

Poskytli jsme koalici všechny nezbytné informace o poloze zařízení asi před dvěma týdny," řekl Boucenine. Jedna ze střel prý zasáhla i tu část budovy, kde se nacházela porodnice. Nemocnice provozovaná MSF se nedávno stala terčem tentokrát amerického náletu i v Afghánistánu, zahynulo nejméně 30 lidí.  Hroutí se armáda USA? Nebo je to vzpoura?

 

Nálet odsoudil generální tajemník OSN Pan Ki-mun. "Generální tajemník vyzývá k rychlému, účinnému a nestrannému vyšetření s cílem zjistit, kdo je za to zodpovědný," uvedl mluvčí OSN Stéphane Dujarric. "Veškeré strany konfliktu v Jemenu vyzývá, aby okamžitě zastavily veškeré operace, včetně leteckých úderů," dodal. Nemocnici podle něj provozovala organizace Lékaři bez hranic spolu s Dětským fondem OSN (UNICEF) a Světovou zdravotnickou organizací (WHO).

UNICEF ve svém prohlášení uvedl, že nemocnice v Saada byla od března již 39. zasaženým zdravotnickým zařízením v Jemenu. Že by tam byli celou dobu skryti bojovní Rusové?

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr
před rokem

Pokud se toto nebude trestat dle mezinárodních zákonů jako ZLOČIN a stačí jen "sorry my se spletli", nikdy se nic nezmění!!! Stát se to Rusku, řvou všichni jako pominutí...

Leon Tuzemák
před rokem

No ale proč by naschvál likvidovali lékaře v terénu? Chtělo by to možná lépe označit střechy nemocnic!

http://static.independent.co.uk/s3fs-pub...

Goro
před rokem

Myslím, že satani po chvilke pre myslenie, uvidí že strieľať preto lebo si mysleli že v nemocnici sú militanti :)... Takže veľmi dobre vedeli kam strielaju :).... Takže si vlastne môžeme vydychnut, keď začala taky nekompromisny bol s terorizmom, že im ani nevadí, že terorizmom sú v nemocnici :)))... A dali tým najavo, že žiadne teroristu nezachrani ani kríž na streche:)... Rozdrbu všetko či nasi ci vasi, hlavne, že faktúra za municiu je preplatena nacas :))).... Poserem sa s tých zapadniarov ti nám udelia všetkým, takú demokraciu, že nám z toho všetkým aj dobre nepride :)))....

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...