Bude vyražen soudce Jan Šott? Brilantní rozsudek spadl do wc...

Brilatní odsouzení Bárty a Škarky soudcem Šottem spadlo do záchodové mísy a jásající stínová ministryně spravedlnosti ČSSD stojí před dilematem: Je lempl soudce Šott  a hvězda Benešová z ČSSD tak "blbá", nebo je debilní soudkyně pražského městského soudu Jarmila Löffelmannová.

To, že jásajícím davům sklaplo je sice zajímavé, ale jak hodnotit práci soudce Šotta? Má být vykopnut a živit se "Drábkovou" prací v montérkách při úklidech městských chodníků a wc?

Podle soudkyně a zdravého rozumu ano. Jenomže toto pravidlo platí pouze pro nás, normální občany. Za lemplovskou práci dostaneme vyhazov, soudce trojnásobek průměrného platu, který si vyvzdoruje Ústavní soud.

A vy občané zavřete huby....

Poslanci Vít Bárta a Jaroslav Škárka jsou nevinní za obálkovou aféru. Odvolací soud zrušil jejich tresty a případ vrátil k novému projednání. Podle soudu se trestný čin nestal nebo se ho nepodařilo prokázat.
Prostě nic se nestalo, pouze soudce Šott si udělal mezi bandou politiků reklamu za veřejné (naše) peníze. A plat mu zůstane!!!

A při prvním rozsudku soudce Šotta?

"Odůvodnění rozsudku mě přesvědčilo, vytvořilo řetěz důkazů, ze kterých lze dovodit, že se obviněný trestného činu dopustil," řekl v České televizi právník Milan Hulík ze sdružení Veřejnost proti korupci o odsouzení Víta Bárty.
"Odůvodnění rozsudku potvrzuje, že nejde o demokratickou stranu. Měli bychom být ve střehu před dalšími snahami privatizovat politiku," dodal k VV místopředseda ČSSD Jiří Dienstbier.
"Jsme přesvědčeni, že dnešní rozsudek je dalším argumentem k tomu, abychom vyzvali premiéra Petra Nečase, aby začal jednat a ukončil koalici se stranou Věci veřejné. Není možné, aby takto zkompromitovaný a nedůvěryhodný subjekt byl součástí vlády," řekl na tiskové konferenci ČSSD předseda strany Bohuslav Sobotka.
Předešlé:

O co soudci v kauze "Bárta versus Kočí a Škárka" vlastně jde?

Rozsudek Bárty a malé zamyšlení


 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...