Před novináři vystoupil také britský premiér David Cameron. Jednoznačně odmítl, že by Británie mohla postoupit více pravomocí Bruselu, neumí si ani představit, že by nad britskými bankami dohlížel někdo jiný než Bank of England.

A tak éterem běží fantasmagorické zprávy, že je Pospíšil odvolán za rozvrácení ODS přes rozvrácení republiky až po znásilnění Nečase!

Některé návrhy, které k vytvoření jednotné regulace bankovního systému v Evropské unii v minulých dvou týdnech předkládal Brusel, značně ohrožují finanční stabilitu České republiky. Prohlásil to guvernér České národní banky (ČNB) Miroslav Singer.

To, o čem se Hitlerovi ani nesnilo, Stalin, Brežněv a SSSR vymáhali za pomoci tanků a děl, vyjednává nejvyšší bruselské komando! Nikdo z EU neodejde a kdo se bude vzpouzet, tvrdě zaplatí! Už je to tady!

Sobotka tvrdí, že podplukovník Mazánek a Tejc vědí jako strana ČSSD, že jsou většími odborníky než Ústav práva státu Akademie věd ČR! A že když Tejc, Sobotka a ČSSD někoho obviní, je to jasníé a žádná Akademie Ústavu práva do toho politické straně nebude kecat!

Pokud se potvrdí, že místopředsedkyně Parkanová byla obviněna policejním podplukovníkem Mazánkem podle neexistujícího zákona a za způsob, který vláda provádí více jak deset let a nikdo to nezpochybnil, jak oficiálně oznámil ministr Kalousek, je to šok!

SVOBODNI.CZ       www.svobodni.cz

 

Ladislav Jakl
Ladislav Jakl

Jeden z přestavitelů tažení proti neuvěřitelné bruselské byrokracii a zrůdnému přerozdělovacímu systému.

Absolvent univerzity Karlovy – obor žurnalistika

Dost bylo škrtů!!! Půjčíme si 3,4 bilionu Kč, abychom zvedli růst o 3,4 bilionu Kč, neboli o 1% HDP. Fakt jsou mazaní jak lišky. Lidem zavřou ústa a výsledek?

Nefiltrované pivo: uměle zakalené a cezené filtrem

Mikrobiologický rozbor, který pro HN provedli pivovarničtí specialisté z pražské Vysoké školy chemicko-technologické ukázal, že jako "nefiltrovaná" se prodávají i piva uměle zakalená či bez živých kvasinek.

Kdo veřejně provozuje homosexualitu a obtěžuje jiné, měl by být tvrdě potrestán. Penisy do ruky a jedééééém byl jeden transparent na Prague Pride 2011. Je ukázka teploušů na veřejnosti jednom deviace? To, co opilý normální nesmí, deviantní lesba ano?

Nikdo neeviduje, kolik incestů se chystá. Máma se synem, otec s dcerou, šílená degenerace na obzoru. Všechna dvojčata jsou v ohrožení, jsou to milióny sourozenců. A takto vymírala šlechta: incest ji zničil. Jeden dárce spermat může mít milión potomků. Není regulace!

Do slova a do písmene. Přesto, že se kolem nás připravují šílené věci. Lékaři stupňují fašismus, banky se připravují na stahování peněz ze svých dcer zákonnou evropskou cestou a Nova chce další peníze po ukradených 10 miliardách. Jsme snad opět na divokém západě?

Obvinění místopředsedkyně sněmovny Parkanové může být zatím největším skandálem a korupční kauzou v dějinách České republiky. Záhadné obvinění dostává trhliny.

Publikováno 04.05.2012 v kategorii: Hrubá záplata, Ozvěna

Tajemník prezidenta Václava Klause Ladislav Jakl obvinil deník MF DNES z toho, že si kupuje informace a odposlechy, sám odposlouchává a nejedná ve veřejném zájmu. Šéfredaktor deníku Robert Čásenský to jednoznačně popřel.

A slušněji se to napsat nedá. Bohužel zneužívá neznalosti občanů, jak to s vydáváním církvi bude!

Spisovatelka podává trestní oznámení: Nečas a Duka ukradli 160 miliard...

Vítězství té, či oné strany nic nemění na faktech, že systém je zrůdný a nesmyslný. A že Řecko na tom prodělává.

Kniha Václav Klaus: Europa?Okamžitě působící prorůstová opatření stát žádná nemá. Chce-li dlouhodobě přispívat k ekonomickému růstu, musí vytvořit racionální ekonomický systém, nikoli začít dělat nové dluhy.

Barták asi magor je. A zastávat se ho by byl nesmysl. Jenomže je zajímavé, že si všechny šlapkuy stěžují a přesto mu nadšeně ve všem vyhověly, dokud to neprasklo. Kdo je teda více zvrhlý? Šlapky, nebo Barták? Blesk to vysvětluje:

Zatímco Rath jako sociální demokrat špinavě okrádal každého, kdo šel proti němu, kradl milióny i ve svůj prospěch, Parkanová podepsala (možná) špatnou smlouvu, kterou jí někdo připravil.

Hadamczikova partnerka, teprve dvaadvacetiletá dívka, vyfakturovala fondu fakturu ná částku téměř 300 tisíc korun. V tomto případě sám Zika přiznal pochybení. "To byla hloupost," přiznal.

Fanatický dav ze špinavého suterénu nezajímá, zda se skutky skutečně staly. Naočkován frenetickým štěkáním Sobotků, Tejců či Paroubků chce vidět krev!

Dobrý den, vážená šéfreportérko Aktuálně.cz Sabino Slonková

 Jako občan České republiky bych se rád zeptal, kolik Aktuálně.cz vyplácí měsíčně na zkorumpování policistů, státních zástupců a dalších bezpečnostních složek.

Než začneme přemýšlet, co vlastně tento fond znamená a zda je výhodný, neměli bychom se spoléhat na odpovědi zaručených moudrých, ale podívat se do dějin. Do dějin dvě stě let nazpět.

„Za celý svůj život jsem se setkal s takovou systematickou a permanentní mediální masáží proti jedné osobě jen za komunismu. Po dvaadvaceti letech od pádu komunismu je toto větší ostuda české demokracie, než je samotný případ Davida Ratha,“ kritizuje pro ParlamentníListy.cz Libor Rouček

Jenomže zatímco poručík může dostat trest 2-5 let, redaktor Blesku a samotný Blesk je zobliga.

Uvádí to zpráva předního britské euroskeptické analytické skupiny Open Europe.

Společnost Air Bank a.s. daní svoje příjmy na území svého sídla, tj. České republiky a to v souladu se zákonem o dani z příjmu právnických osob (zákon č.: 586/1992 Sb.) Příjem z těchto daní je tedy příjmem rozpočtu ČR.

Převzato z  Aktuálně.cz 
Tallinn - Estonský prezident Thomas Hendrik Ilves si nenechal líbit kritiku ekonoma Paula Krugmana, který se pustil do tamní hospodářské situace. "Jen kydejte hnůj na východní Evropany, umí špatně anglicky a nebudou se bránit," odpověděl mu na sociální síti Twitter
 

Základní cíle sdružení

Základními cíli sdružení jsou zejména:
 přispívání k ochraně společnosti před levicovým extremismem

propagace a prosazování principů nedotknutelnosti jednotlivce a propagace boje proti komunismu, socialismu a nežádoucímu vlivu odborů
 ochrana práv jednotlivce

Nigel Farage přijede 18.6.2012 do ČR a bude v pořadu ČT24 v Hydeparku

"Český průmysl v dubnu příjemně překvapil. Meziroční růst o 2,2 procenta je dvakrát rychlejší tempo, než jsme čekali.

Španělská bankovní krize je nyní pro Evropu zřejmě vážnější hrozbou, než odchod Řecka z eurozóny.A "Brusel" je snad zdrogovaný!

Rating Erste Group Bank, vlastníka tuzemské České spořitelny, klesl hned o dva stupně na známku A3!!

Kdyby Rath četl z papíru, nemohl by se tolik odhalit. Jeho soustředěný útok na nenávist ke Kubicemu zaslepeně odhaluje jeho zločin.

Vážená předsedkyně, vážení poslanci

Já, doktor Rath, poslanec a bývalý hejtman vystupuji zde v poslanecké sněmovně, abych vše uvedl na pravou míru a je na vás, jak s těmito fakty naložíte.

čtk: Obecně se předpokládá, že by Atény v případě návratu k drachmě přijaly omezení pohybu kapitálu, aby peníze zůstaly v zemi.

Zatímco Češi, Moraváci, Vietnamci či Ukrajinci už při náznaku loupeže jsou pronásledováni Novou, Primou a všemi deníky, známe skoro celé jejich příbuzenstvo, zde je ticho po pěšině. A každý má hrůzu promluvit. Co se za tím skrývá?

Proč MUDr. David Rath - hejtman "ve výsluze"  ano, ale Kájínek, Roubal, lesní vrah Kalivoda či manželé Stodolovi ne? Proč v kabaretu poslanecké sněmovny si ČSSD vydupala, aby Rath mohl žvanit jako kriminálník, ale ostatní ne?

Na veřejnost před chvílí proniklo, že některé evropské banky testují drachmy v plném zatížení!

Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem předalo kauzu obviněného poslance a bývalého hejtmana Davida Ratha středočeským žalobcům. Agentuře ČTK to sdělila ústecká státní zástupkyně Lenka Bradáčová.

V dubnu podle dnešních dat Evropského statistického úřadu (Eurostat) činila 11 procent, tedy nejvíc v historii. Na stejné úrovni byla i v březnu, neboť statistici dnes také přehodnotili svůj dřívější odhad ve výši 10,9 procenta.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...