Kde se berou Breivikové a masakry va školách? Západ nám příkladem...

Zrůdnost "nevýchovy " dětí se k nám přesouvá z USA. Když se tam střílejí rodiče a učitelé, tak to musí být i u nás!

Masakry dětí ve filmu Knoflíková válka nepřipustíme, tvrdí česká nová soudní generace. V USA jsou zakázáni Broučci od Karafiáta jako rabijácká a sexistická knížka, u nás budeme ještě důraznější. Děti střílet na rodiče smí, ale výchova dětí je zakázána!

Zatím stupidní obvinění přešlo, ale co bude následovat?

Trestání vařečkou není týrání, rozhodl Nejvyšší soud

Nejvyšší soud zrušil rozsudek nad ženou, která dvakrát potrestala syna vařečkou. Dostal prostě hajzlík na prdel, jak se lidově říká.  Matka se  o problematického hocha  starala dobře, pouze prý dvakrát selhala. Dala mu na zadek. Pražské soudy (magor soudce nebo soudkyně) za to ženě původně uložily roční podmíněný trest s tříletou zkušební dobou.

"Nejvyšší soud dospěl k závěru, že oba soudy nižších stupňů zveličily jednání dosud zcela bezúhonné obviněné, vytrhly jej z kontextu a nepřihlédly ke skutečnostem svědčícím v její prospěch," stojí v usnesení senátu s předsedou Janem Bláhou.

A nebo se to musí řešit legislativně: pokud své dítě nezvládnu, půjdu za soudcem a psychologem. A pokud to nezvládnou oni svojí metodou, nechť dostanou tvrdé tresty za práci, kterou nabízejí (psychologie a soudcovství druhým) a sami to neumí. A mě nechají, ať "vejřes" mladému grázlíkovi, než z něj bude školní vrah, nebo Brejvik, vyřeším svojí metodou sám!

Je něco jiného trýznit dítě, nebo kohokoliv a nebo v zájmu výchovy napráskat zadek v krajním případě. A každý inteligentní člověk ty rozdíly pozná. (Bohužel hlupáci psychologové a soudci nikoliv, ti to dělají za peníze...)


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...