Lessy, Červíček a ten černý vzadu (Kubice?)

 

Na čt 24 řekl oficiálně nový ministr vnitra Chovanec: děkuji Lessymu, za velmi dobrou práci, děkuji Červíčkovi za velmi dobrou práci.

Jeden z nich je lhář
Jeden z nich je lhář

 

Někdo z nás dělá debily

Pak vystoupil jeden z policejních odborových předáků se slovy (parafrázuji, ale věcnost zachována): konečně se napravilo to, co zavinil Kubice. Veřejnost si oddychne. Konečně další lotr vypadl ze hry. Policie a slušnost zvítězila. Za vším je Kubice. A Chovanec souhlasně pokývne hlavou….

Vše by bylo v pořádku. Kdyby… Kdyby mezitím Chovanec neděkoval ještě dalšími větami: děkuji Lessymu za velmi dobře konanou práci. A děkuji Brig. gen. Mgr. Martinu Červíčkovi, že po něm zastabilizoval policii a připravil velmi kvalitní reorganizaci.

Nejsem ten, kdo prostě vyslechne a bez myšlení pustí dál.

Tak Kubice byl lump. Lessy byl „odejit“ zásluhou Kubiceho. Tak kdo mi vysvětlí, proč po tom kvalitním vedení Lessym zastabilizoval Červíček policii (lze  dohledat i z dřívějších protestů policistů za Lessyho),  proč se dělala reforma, když Lessy to vedl velmi dobře a proč se policisté pod Červíčkem a Kubicem uklidnili, byť  jim dokonce na rok klesly mzdy?

Chápe potom někdo urážku Kubiceho se souhlasným pokyvováním hlavy ministra vnitra Chovance (ČSSD), že rozvrátil policii a vyhodil Lessyho, který byl tak úžasný, že se policisté bouřili a teprve když dostal padáka a přes snížení platů o deset procent na rok v policii zavládl klid ? A teprve až nyní policisté nátlakově žádají, co tehdy Kubice slíbil a připravil na to mzdové prostředky?

Někdo z nás dělá debily! Asi ten třetí vzadu. Kdo to je, když tam byli dva odboráři a pouze jeden toto o Kubicem řekl a ministr vnitra na to kýval hlavou?

 

Možná to lidem nevadí, možná to ani nevnímají, možná jim ani zesměšňování nevadí. Mě ale ano. Já si ze sebe debila nechci nechat dělat. Já ne, pane ministře vnitra Chovanče! Dělejte si debily ze svých přátel a rodiny, ale ze mě ne!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...