Amnestie V.Klause: omluva a vysvětlení

Z několika zdrojů jsem byl upozorněn, že v těchto textech, který vypadá jako ode mě,  není nikdo podepsán a zda jsem to psal já. Ano a omlouvám se. V takovýchto zásadních vyjádřeních by podpis měl být. Ale někde to uvedeno je - třeba zde

JUSTICE: Soudci jsou nesvéprávní a občané za ně platí

10.1. | Petr Pokorný
A ještě jednu omluvu: vždy razím zásadu, že kritika je správná, ale kritizovat a kázat umí každý. A tak jako od každého žádám alespoň nápad k řešení, jinak jsou to plané "kecy" (promiňte), totéž žádám i po sobě. A daleko víc.
A slibuji, že zde bude. Nejpozději v neděli večer, ale věřím, že systémově bude jednoduchý návrh , od kterého se odrazit, už zítra večer. Lidově řečeno nástřel, od kterého a kam se odrazit, aby amnestie nebyla jen nesmyslný výstřel z Aurory... Je nutné k tomuto závažnému tématu pro budoucnost nastolit celospolečenskou diskuzi. Pro naše děti. Pro naše vnoučata. Na hrubo je vše připraveno, ale nemá to ještě formu ke čtení. Byť to není tak složité, ale čas je neúprosný. Takže děkuji za posečkání.

A poslední faktická: z prezidentské kanceláře mi bylo naznačeno, že ústřední myšlenky textu viz odkaz výše nejsou příliš vzdálené od toho, co vedlo pana prezidenta (mimo jiné) k amnestii.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...