Česká specifika se opět odrážejí stylem „Dobrého vojáka Švejka“. Zatímco jinde padají hlavy a policie je v plné polní....

 

A slovo starý nenaráží na věk, ale na dobu, kdy šokoval své protivníky, kdy šokoval i celou Evropu. Konečně ho zase poznávám.

 

Podle ÚS nelze na jednání porodních asistentek vztahovat stejné nároky jako na poskytování zdravotní péče v porodnici. 

 

Předkládám  pohled člověka, který se za svůj život setkal s mnoha střípky a ty dávají mozaiku určitého vidění.

 

Jak je občan chráněn, proti státnímu zástupci, který může být součástí obrovského zločinu a zametá stopy?(  Viz upozornění předsedkyně Vitáskové)

 

Předem upozorňuji, že jsem se nikdy žádného protiromského, či proromského pochodu nezúčastnil.

 

Holt Velká Morava po sobě zanechala kvalitní potomky. Původně to sice vypadalo, že nadčlověkem je pouze jeden výjimečný samec. Borec hejtman Hašek.

Přece je logické, že celá armáda Sýrie, která vítězí na všech frontách, k hrdinnému vítězství potřebuje jednu chemickou raketu….

 

Ostře protestuji proti způsobu, kterým ostatní dehonestujete. Proti způsobu, který sám často kritizujete!

Slavnosti Svatý Jan pod Skalou, dravci a myslivecká mše

 

Jak jsem se možná stal součástí zločinu zaneseném do análů Ištvana a Šlachty... A mám strach, že budu obviněn.

Jak se kdysi říkalo českému vozidlu Škoda 1000 MB, což bylo na svoji dobu docela moderní, výkonné, pohodlné vozilo s malou spotřebou.

 

Jako občan nejsem schopen vstřebat, že Ištvan se Šlachtou beztrestně vykradou sejf a nic se nestane. Mají nějakou speciální imunitu, o které nevíme?

 

Dovolte mi prosím rozdělit tento text na dvě části: osobní a vysvětlení k článku „Ekonomická realita recese“, na který jsem měl mnoho reakcí ve fórech či mailech.

Pravda, zatímco Orbán byl ocejchován „elitou“ spojené excelentní Evropy a "orgánem" MMF, Petr Nečas domácí ekonomickou extraligou hvězdné ekonomické pěchoty.

 

Pokud se to potvrdí, tak by to byl neuvěřitelný zločin v novodobé historii České republiky!

 

Proč mám pocit já, který stojí dodnes za 95%  pravicovými myšlenkami Václava Klause, proč mám sakra ten dojem, že za nitě tahá Klaus v závěsu se Zemanem a dělají si z nás legraci?

 

Jsem více jak třicet let ženatý s jednou ženou a za to se úchylným homosexuálům hluboce omlouvám. Toto zločinné spolčení bych už nikdy neopakoval.  Na doporučení Prague Pride...

Kolem tisku se pohybuji celý život. A jestliže se novináři nebrání, já špinavé urážky prezidenta  odmítám akceptovat!

 

Nebudeme si zastírat, že normální vláda neexistuje. To, čemu se za bolševika říkalo meloucháři či hochštapleři, vidíme ve Strakovce v plné parádě.

A zatímco Ivetu Bartošovou alkohol stáhl až na dno společnosti a bulvární špína si z ní udělala hračku na bahno, Zemana alkohol dostal až na prezidentský úřad. To jsou paradoxy života...

V úterý, před klíčovým hlasováním o důvěře kabinetu Jiřího Rusnoka, proběhne na pražském Klárově demonstrace proti této vládě. Jejím organizátorem je studentská iniciativa s názvem Inventura demokracie.

Půjčím li si milión, jsem, bohatý, protože mám milión, nebo jsem zadlužený až po uši, protože mám dluh milión a musím ho splatit i s úroky?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...