Obama dal milost vrahovi, ten žádá za vězení od pozůstalých 50 miliónů dolarů

Prezident Obama zrušil vrahovi trest smrti. Ten nyní žádá za dobu deseti let v těžkém kriminále od pozůstalých 50 miliónů dolarů. Tvrdí, že není podstatou, že vraždil. ale když mu prezident Obama dal milost, zoufalí pozůstalí po zavražděném mu mají doplatit zisk, o který přišel.

Nepřipadá vám to zrůdné? Mě ano.

Nyní novináři, ČSSD - Sobotka, Tejc a Zaorálek  v České republice tvrdí: soudce Berka je gauner. Měl dostat i 15 let natvrdo. Prezident Václav Klaus vzhledem k délce vyšetřování dal soudci Berkovi do života druhou šanci a amnestií ho propustil do života. Neřekl že je nevinný a trest mu nepřísluší, protože prezident nemůže nahradit soud. Ale dostal druhou šanci. Nyní soudce Berka tvrdí: sice jsem kradl, loupil a manipuloval soudní řízení, podle soudce Kučery Berka byl odsouzen k devíti letům vězení za účast na zločinném spolčení se škodou velkého rozsahu, ale amnestií mu zaplatíme všechny ústrky ve výši 5 miliónů!!!!

Nepřipadá vám to zrůdné? Mě ano.

Ale zatímco v prvém případě je zvrácenost po případném omilostnění naprosto nemožná, (je to výmysl) soudci v České republice tvrdí, že u nás to možné je!!!!

Skutečně Václav Klaus odhalil takovéto zrůdnosti v našem soudním systému? Skutečně justice má takovéto zrůdnosti ve svém arsenálu? Skutečně gauner Berka za jasné zločinnosti nesedí ještě v lochu a údajně mu zatím šla polovina platu? A nebýt provokativní milosti Václava Klause, nikdy bychom se to nesměli dozvědět?

Čert vem Berku, zločinný trestní řád se musí okamžitě změnit! I kdyby byl Berka na svobodě. Za tu cenu to stojí!

A co recividisté, jak zoufale volají občané (prý podle novinářů) o pomoc?

Společnost je taková, jaká je a když se nechá manipulovat...? Napadlo někoho, že všichni ti propuštění recividisté by byli propuštěni ne v jeden den, ale během pár týdnů podle zákona, pouze by u toho neasistovali soudci? Ale to už fanatický dav nezajímá. Noviny a několik politiků tvrdí, že na svobodě by nikdy nebyli a stát by nás ochránil...Mimochodem v kauze H systém byl rozsudek 12 let změněn na 8 let, aby posléze dostali podmínky. Podmínky!!! To je rozptyl! 12 - 8 let a podmínka. Nikoliv 8, sníženo na 7. 

A to fakt je normální? A my si na to zvykli.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 4 roky

Navíc hrozí, že se kauza zcela promlčí i z hlediska civilního řízení, protože se vleče už osmnáct let a trestní řízení běh promlčecích lhůt nezastavilo.
SLOVY OSMNÁCT LET !!!
„Nárok na náhradu škody teď mají poškození vůči právnické osobě. Jenže případný rozsudek vůči H-systemu by byl pouze akademický. Navíc ani nyní zastavené trestní stíhání proti manažerům nezastavovalo běh promlčecí lhůty nároku vůči H-systemu,“ potvrzuje Písaříková.

Pepa
před 4 roky

Za účast na miliardovém podvodu dostali bývalí vrcholní představitelé vytunelované společnosti H-System podmínečné tresty. Jaroslavu Vítkovi a Jaroslavu Eliášovi Vrchní soud v Praze uložil tříletý trest se zkušebním odkladem na pět let, Ladislavu Tůmovi dva a půl roku s odkladem na čtyři roky. V odvolacím jednání tak změnil výši trestu, který mužům loni v prosinci vyměřil pražský městský soud. Vítek a Eliáš měli jít původně nepodmíněně každý na devět let a Tůma na osm let do vězení.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...