Černý humor z internetu, z něhož občas mrazí. Je to ještě západní civilizace?

 


Vážně se západ a my s ním máme čím chlubit, že se cítíme tak nadřazení a poučujeme celý svět?

 

Učit se, učit se, učit se, řekl Lenin

A učit se především ekonomickou gramotnost

A tak když se černý humor přemění v kameňák....

 

  Samoobsluha


Elfde plaag.

Zveřejnil(a) Deon George Luyt dne 13. prosinec 2015

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
.
před 10 měsíci

Starosta Rotterdamu je muslim Ahmed Aboutaleb. Za středo-levicovou Stranu práce. Narozen v roce 1961 v Maroku, syn sunnitského imáma (islámského duchovního vůdce),do Holandska se přistěhovali v roce 1976.

V Rotterdamu je už asi teď muslimů většina, tak je to demokratické a správné. :-P

Novinář Ondřej Šlechta:
"Holandsko v moci přistěhovalců

Blížící se parlamentní volby v Nizozemsku se pravděpodobně ponesou ve znamení vítězství tamních socialistů, jmenovitě Strany práce. Na samotném faktu by pravděpodobně nebylo zas tak moc divného, pokud by se tak nestalo díky tamějším přistěhovalcům, jejichž počty začínají v Nizozemsku dosahovat alarmujících rozměrů.

Podle průzkumů se totiž drtivá většina imigrantů chystá volit právě Stranu práce. Holandsko tak pravděpodobně bude první zemí, kde dojde k takovému zablokování politické situace, že šance pravice na úspěch budou stále menší. Situace připomíná bludný kruh. Levicové vlády v minulosti dlouho podporovaly masovou imigraci a následkem toho si zajistily velký počet potenciálních voličů. Problém je v tom, že dojde k uzavření kruhu, což bude znamenat další úspěchy levicových sil (většina imigrantů bude těžko volit pravici volající po redukci imigrace) a tím k jejich dalšímu přílivu. Nelze samozřejmě všechny přistěhovalce podezřívat nebo obviňovat z parazitace na sociálním systému, pravdou však je, že současné problémy etnického soužití zejména mezi západní společností a islámem, či krach politiky multikulturalismu způsobily polarizaci sil, kdy se většina přistěhovalců začala přiklánět právě k již tradičně „multikulturní“ levici.

Nelze se divit, že se po zkušenostech s vraždou režiséra Van Gogha a díky realitě každodenního života prostých Holanďanů ze sídlišť, která se pomalu ale jistě stávají samozvanými enklávami přistěhovaleckých gangů a islámských radikálů (proti kterým je díky všudypřítomné politické korektnosti nemožné adekvátně zasáhnout), začali i dříve v otázkách imigrace liberální voliči přiklánět k anti-imigrantským stranám a že rétoriku těchto stran začaly přejímat i strany tradiční pravice.

Holandské pravicové strany, jako vládní křesťanští demokraté, či VVD již delší dobu podporují omezení imigrace, přísnější podmínky udělení azylu a vyhoštění imigrantů nelegálních. Jejich jistě správná politika však úspěch asi nesklidí, neboť ten čeká levici, vesele podporující balkanizaci své země."

PEGIDA dnes zmasakrována v Kolíně nad Rýnem
před 10 měsíci

Zatímco na Nový rok klidně nechali spolkový ministr vnitra Thomas de Maiziére (CDU) a německá policie v Kolíně nad Rýnem afro-arabské hordy útočit na ženy (v okolí velkolepé gotické katedrály svatého Petra a nádraží!!!), na dnešní kolínskou demonstraci hnutí Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu PEGIDA nasadili stovky policistů a rozháněli v mrazu demonstranty VODNÍM DĚLEM, viz video od 1:40:

Pegida Demo, Köln 2016 januar

https://www.youtube.com/watch?v=7ERlb4Qj...

VLÁDA KANCLÉŘKY ANGELY MERKELOVÉ SELHALA V ZÁKLADNÍ FUNKCI STÁTU, COŽ JE OCHRANA ÚZEMÍ A BEZPEČNOSTI SVÝCH OBČANŮ, A STRHÁVÁ - UŽ POTŘETÍ - CELOU EVROPU DO 3. SVĚTOVÉ VÁLKY!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...