A vždy za tím stojí prý jacísi světoví experti, kterým by měla dát společnost zelenou. Přece ti architekti se někde vyřádit musí a (s)prostý lid ničemu nerozumí!

Katastrofický scénář amerických agentůr, že ruská ekonomika je jeden stupínek před kolapsem, zdá se, opět nevyšla! Alespoň hospodářský vývoj zhroucení se minimálně nekoná a ruský rozvrat se odkládá!

Je těžké někdy odlišit zdánlivou dobrou radu občanům od dobře maskované reklamy. V pražském deníku METRO vyšla rada pro úzkostlivé maminky (ale nejen pro ně), jak si poradit s pitným režimem. A rozumná.

Problém ČT je dvojí; špatní hosté a ještě špatnější komentátoři jako Dolanský, Tvarůžková, Takáč…, výjimečně špatní hosté a světlá výjimka – dobrý komentátor Borek, což se stalo v pátek v komentářích ČT24; čtveřice mušketýrů možná věděla, kdo byl Alexandr Dumas starší, ale plavala v problémech jako Ferdyš Pištora nejstarší. Svojí absurditou vynikal snad jen budoucí senátor, připomínající trpaslíka Šmudlu.

 

Nejen smích, ale i úsměv ztvrdne na rtech, když první fáze (komická) přejde ve druhou. A to už žádná legrace není! To pak zní v uších výhrůžka Šlachty a Ištvána - budeme realizovat odvážnou právní konstrukc!

Lidé se po celém světě stále více bouří proti americkému terorismu, či terorismu, který vzniká po šíleném zabíjení armády USA po celém světě. A najednou vznikají dohody na bázi, která by ještě před pár lety byla nemyslitelná.

Umí si někdo představit, že by byl zabit člen jeho rodiny zásluhou vůdců jako je Merkelová, která do země pozvala všechny vrahy, ale sama se ukrývá za hradbou lidských těl?

Vážně je na dopingu víc sportovců v Rusku, než v USA? Jaké jsou tresty za doping v USA? Kdy skončí špinavá hra, že dopující Rus je horší než dopující Američan?

V nočním klubu Club Blu v Ft. Myers na Floridě zaútočil neznámý střelec. Nejméně dva lidi zabil a dalších 17 zranil. V době útoku se v klubu pohybovaly děti ve věku do 13 let.

Při náletech v severosyrském Aleppu byly za posledních 24 hodin zasaženy čtyři polní nemocnice a také krevní banka. Při jednom zásahu zahynulo novorozeně, sdělili v neděli lékaři, které citovala agentura AFP.

Snad neporuším žádné etické redaktorské  normy, když zde ocituji  velmi krásný prolog – EDITORIAL (nikoliv text) ze začátku prázdnin šéfredaktora asi nejkvalitnějšího týdeníku TÉMA Zdeňka Šustra.

Abychom vnesli trochu více světla do diskuzí zde, dejme slovo expertům na kurzový výpočet. Jak na tom je koruna a jak by skutečně měla být bez intervencí?

Máme se stále lépe a lépe. Jenom je zajímavé, že každý nákup je výhodnější a výhodnější, pouze je to doplněno malilinkatým problémem - navýšením státního dluhu.

Co píše naše excelentní redaktorka na Blízký východ Tereza Spencerová? Zvyšují se, nebo se snižují pochybnosti o 11.září?

Možná bychom se měli podívat na záhadnou (dlouhodobou) akci oslabování koruny i z jiného pohledu – normálního občana v praxi, protože nesmyslů už bylo napsáno dost. A jedině přímé setkání s fakty může rozsoudit záhadné výpočty celého spektra obdivovatelů svých politických Bohů a šamanů.

Francie Čtyři Francouzky se staly terčem šíleného Maročana. Ten je pobodal v Alpách. Osmiletá dívka od té chvíle bojuje o život.

Přečtěme si pozorně povídku, co jsou cyklostezky, aquaparky a další záhadné stavby, které nám zvyšují tak úžasně HDP a matou lidi, jak na tom skutečně jsme.

Omlouvám se, že nedopatřením jsem přehlédl několik vět v textu, který mi zaslal Petr Pokorný, takže je nyní doplňuji.

Neviditelnost ČNB nenápadně zakrývá to, že momentálně jde o nejdůležitějšího hráče na české scéně, jejíž význam snadno zakryje i premiéra.

 

Stále více se ukazuje, že spojit své přátelství s USA je jako se přátelit s jedovatým hadem. Nyní začíná stejně jako v Sýrii ministr zahraničí Kerry čelit obviněním z tureckého masakru a stejně jako v Sýrii zoufale ukazuje na jiné!

Zmatené zprávy těch, kteří by měli mít nejlepší informace - od Merkelové k syrské teroristické opozici značí, že toto bylo připraveno mimo tureckou armádu.

Je to strašné, strašné, strašné. Nevinní lidé a hluboká soustrast pozůstalým, to vše je pravdivé. Terorista je teroristou a i to nemá žádné zastání. Jak dlouho však budeme strkat hlavy do písku před těmi, kteří jim dali do rukou zdánlivou legalitu?

Jmenováním premiéra Sobotky pověřit Prouzu vyjednáváním o brexitu je přesně vidět, jak nesvéprávně v Evropské unii Sobotka jedná. A že je Sobotka přesně ten mopslík, co k Bruselu zaštěká, pak stáhne ocas a s vytím zaleze do boudy a třese se a třese se...

 I my jsme jenom lidé a tak i my musíme odpočívat. (Duševně), protože doba je překotná a je třeba načerpat síly. "Nepřítel" však nikdy nespí a tím chci naznačit, že prázdninový režim nebude "nulový" režim vypnutí, ale v případě, že se něco závažného bude dít, okamžitě se budeme akcelerovat.

Řecko je strašně zadlužené. Prý se tam všichni flákají a nic nedělají. Samozřejmě odchody do důchodu, vybírání daní a další a další nedokonalosti o Řecku jsou opravdivé.  Ale pak je tady další záhada.

.

Dnes chci fakta o této genocidě uvést jako pietní vzpomínku na člověka, který se odmítl na těchto masakrech podílet.

Mám takovou celkem neškodnou úchylku, že si po cestách za volantem rozmýšlím nadpis a text dalšího článku. Ale, když jsem se doma v poledne posadil k televizi, Jan Šmíd z Paříže mi moji koncepci dokonale rozmetal.

Zatímco profesorové jako Klaus či Zelený (nebo Robejšek apod.) dávají k dispozici čísla na sebe navazující a související, tragédie Jiřího Havla (po smrti) či Mládka (o Sobotkovi ani nemluvě) jsou jeden velký cirkus.

I když údaje zde nejsou pro přesné výpočty daní a bank, přesto je dobře vše uvézt na pravou míru.

USA poklesla brada. Po roce 2000 hýřily USA superlativy, že jim svět bude s plynem a ropou ležet u nohou, OPEC a Rusko měly paběrkovat a v roce 2012 - 2013 s těmito fantasmagorickými zprávami žil celý proamerický svět.

Američtí velitelé,  kteří nasazují rukojmí a provokují na hranicích jsou dle Kovandy mistrný tah americké strategie. A kéž by něco bojového vzniklo, abychom viděli pořádnou válku!

Možná bychom neměli zapomenout, že Tony Blair nefiguruje pouze v šíleném zabíjení s George Bushem, ale i ve finančních machinacích, které se stále také vyšetřují. O co jde?

Pokud Drtinová, symbol zastánců spacáků Rumlů a budoucích „Evropských pornohodnot“ v boji o svobodu vysílání v ČT 2000, dnes vysloví větu: „Vyděsila mě míra cenzury, která zřejmě je zakořeněná v českých novinářích a některých historicích.“,

Tony Blair nechal zabíjet civilisty v Iráku, byť neměl žádné zprávy o chemických zbraních a jeho vláda podryla i autoritu OSN, oznámil šéf vyšetřovací komise John Chilcot.

Kdyby dříve občané sledovali rozbory a analýzy Terezy Spencerové, nemuseli by se v mnohém o USA dnes dohadovat. Takže zde je další excelentní analýza "staršího data".

Člověk, který si z náhrad nakradl i na byt vyhlašuje drze občanům České republiky, že jsou nesvéprávní a tudíž nemají právo rozhodovat o svém životě?

Goldman Sachs: americký úvěrový cyklus blíží ke svému konci a projeví se během nadcházejících dvanácti měsíců.

Pokyn do Varšavy

2.7.2016 - Iniciativa Ne základnám

8. a 9. července 2016 se ve Varšavě bude konat summit NATO, kde se bude jednat o dalším navýšení vojenských rozpočtů se záměrem zvětšit armády členských zemí a především zaměřit se na vojenskou konfrontaci s Ruskem.

NATO a země NATO se systematicky dopouštějí mnoha zločinů, včetně válečných zločinů. NATO jedná naprosto nedemokraticky, proti zájmu vlastních občanů a v zájmu především zbrojních a dalších korporací, které těží z neustálé atmosféry nebezpečí a hrozby válek, jenž NATO prokazatelně dlouhodobě a záměrně vytváří.

V cikánské osadě Plechanovo shořely dva domy. Příčinou požáru bylo podle vyjádření expertů špatné napojení domů na zdroj elektrické energie. A proč byla elektřina špatně napojená?

Všechny finanční noviny včetně financí na idnes.cz dodaly tuto správu: Loni se každý třetí starobní důchodce rozhodl pro předčasný starobní důchod.

Spojené státy žádají Českou republiku, aby umožnila přelety velkých bezpilotních letounů Global Hawk, uvedl list Právo. Hodlají s nimi podnikat výzvědné lety na hranice Ruska.

Všimli jste si záhady, kdy našinec nezavadí o práci, protože nechce dělat šest dní v týdnu bez nároku na dovolenou? Prý mají dělníci příliš nosy nahoru a Ukrajinec či Bulhar prý hrábne po každé práci.

Zajímavé, že tento Američan z Maďarska židovského původu vždy ví, jak něco ukrást, někomu uškodit, něco obejít, aby obyčejní lidé vždy dostali po hlavě a on za pomoci neziskovek zbohatl.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...