Semenya(ová) ukázal-a zlatou medaili manželce. To není legrace.  Vřelého přijetí se dostalo sportovcům z JAR na letišti v Johannesburgu  Mezi olympioniky byl(a) běžkyně Caster Semenya(ová), kterého přímo na letišti přivítala také manželka Violet Raseboyaová.

Polské a ukrajinské svaly se stali břečkou. Místo výhrůžek jim nakonec zbyly oči pro pláč. Říkali, že vyhladoví sankcemi Rusko a...

Stále větší a větší odpor proti teroristické armádě USA přinutil americkou vládu, aby nám ukázala, co nás čeká, pokud nebudeme v jednom šiku s vůdci, kteří zabíjí ve všech státech světa.

ANO s Babišem v čele má velice snadnou cestu k moci. Pokud se sejde partička různých politických stran v komediálním seriálu Václava Moravce, vůbec už není poznat, kdo je pro svobodu, kdo pro totalitu a destrukci svobody, neboli se tam schází hmota politická, beztvará a bezvýznamná.

Excelentní převzetí státní veřejnoprávní televize Sluníčkáři: když chtěl Václav Klaus v devadesátých létech "vlnku", aby mohl vysvětlovat reformy, strhl se poprask a bouře.

Neuvěřitelně zvrácený pořad Historie.cs vedený Vladimírem Kučerou manipulativně protirusky s mnohokráte opakovanou mantrou Putinova propaganda či ruská propaganda, doložený nulovými fakty a jasně čitelnými hosty.

Americká agentura pro ochranu životního prostředí (EPA) loni v září Volkswagen obvinila, že do vozů s naftovým motorem instaloval software umožňující při testování emisí skrývat vysoce nadlimitní hodnoty oxidů dusíku.

Zaznělo to dnes ráno z rádia. Ale já si myslím, že to je taková reformně komunistická - havlovsky disidentská bajka o "zničeném socialismu s lidskou tváří". Ale ve skutečnosti těch zničených životů bylo daleko více, celé milióny.

kdo bude platit za asociály byty, protože zatím to bude hradit Dienstbier z našich daní (státního rozpočtu) a "Žít Brno" to ihned odhlasovalo jako nádherný kšeft.

Protest proti politice Německa a EU, kterou symbolizuje Frau Merkel a ničí tak celou Evropu, Německo, národy Evropy včetně Němců samých, u příležitosti její návštěvy Prahy na pozvání premiéra Sobotky.

Nějak příliš nejasností se nahrnulo se zvláštní symbiózou Evropské unie a Ukrajiny za dohledu USA. Minulý rok bylo jasné: Ukrajina neplatila nic, nedostala nic. A pak se to nějak zamotává.

Úplně v tichosti masmédií proběhla jízda aut - ve stopách motorkářů - Nočních vlků.. V Berlíně od Braniborské brány startovala 7. srpna mezinárodní automobilová jízda Berlín - Moskva, jehož se účastnilo na 250 lidí z různých zemí.

Nelze než se ještě jednou nevrátit k akci Konvičky, který humorně a s nadsázkou ukazuje to, co by nás čekalo, kdyby Sobotka poslechl Merkelovou.

Ze záběrů, kterých je stále víc, je vidět jediné: lidé se smáli, tleskali, se zájmem se dívali. Pak vystoupí pomatená primátorka Krnáčová ze Slovenska a zlámanou češtinou jektá, že keby to věděla, tak naozaj by tu hrůzu zastavila.

Tak Semenya(ová) si prý zlepšil(a)  rekord, od Kratochvílové ji dělí 2 sekundy. Ta zpráva by nic senzačního nenesla, kdyby to bylo za jiných okolností. 

Kde je ukrytá pravda? Všimli jste si, že je srovnáváno několik desítek zabitých od sovětské armády s miliony zabitých od německé armády a miliony zabitých od americké armády?

 

Je vůbec někdo, kdo se vyzná ve všech konfliktech, za kterými jsou USA? Vyznají se vůbec samotné USA v tom, kde všude na jejich "mírové běsnění"  umírají tisíce, někde miliony lidí?

Mnoho lidí nechápalo, co všechny spojuje. Kde je to pouto, které je drží pohromadě. To pouto lásky a harmonie. A nyní konečně víme.

Je záhadou, že i obyčejní lidé v České republice (nejen) vídají stále stejný obrázek. Přijedete do Ústí nad Labem, Teplic a dalších měst a pokud je lepší počasí, lavičky jsou celý den obsazeny lidmi nemajoritního vzhledu.

Opět se před volbama objevují výroky o rozkradené, vypálené zemi. Opět si musíme vyslechnout výroky o zpackané privatizaci a další nesmysly. Což takhle dát fakta opět na stůl, abychom si připomněli....?

Kam kráčíš, demokracie americká? Kam? Kam? Teprve nyní svět zírá, co tato duší špinavá osoba dokáže a současně lze vystopovat, kdo se s tou špínou spolčuje! Organizace DC Leaks zveřejnila více než 2500 dokumentů, které jasně prokazují, že se původem maďarský, židovský miliardář George Soros snaží ovlivnit výsledek amerických voleb

Je pravdou, že Volkswagen  ve Wolfsburgu snížil pracovní směny v důsledku poruchy jednoho z dodavatelů  náhradních dílů dle stávající smlouvy, jak píší Reuters? Nebo je za tím něco jiného?

Západ nás přes Dientsbiera a Šabatovou (Uhla) přinutil, aby dostávali obrovské sociální dávky na úrovni Německa a Francie, západ nás donutil, abychom jim dávali byty, aniž by hrábli prstem. Výsledek?

Ruské ministerstvo obrany potvrdilo, že v Íránu byly rozmístěny bombardéry Tu-22M3 a Su-34, které v úterý zaútočily na Islámský stát v Sýrii. Startovaly z íránského letiště Hamadan.

Neřídil jsem traktor, ale kombajn, hájí Šlachta pokutu pro hubatého aktivistu. Kauza míří k soudu, píší Aktuálně.cz.

Neuvěřitelné (nelze nazvat jinak) žvásty, kterými provázela maistreamová masáž hodinu a půl trvající Hyde Park na téma "Napětí na Krymu a východní Ukrajině".

Co napsal stálý vysvětlovač našívaší veřejnoprávní televize  v roce 2014? Tento génius má vždy pravdu. Kdyby neměl, nebyl by stálým hostem České televize.

Je strašné, jak se údajná západní civilizace zvrhla k pochodům zvrácených lidí a slušní občané jsou povinni je tolerovat. I zpěváka Michaela Josepha Jacksona mladá generace napodobovala. A pak?

Něco končí, něco začíná. Aby mohlo nové začít, musí staré skončit. A tak s nostalgií, ale s novým elánem vám můžeme sdělit, že nový název a profesionální web se dostává do horké fáze testů a během pár dní vás se vším seznámíme.

Zvláštní pohyby na komoditních burzách: jednání, která vedl Putin se zástupci OPEC, těžby ropy, plynu a následného prodeje jakoby měnily své priority a Rusko měnilo strategii.

Zatímco názory na prezidenta Klause byly až do amnestie velmi shodné napříč celým spektrem občanů a vesměs kladné, na prezidenta Zemana jsou některé výpady až přímo nenávistné. Zamysleme se, proč.

Je fascinující, jak zmateně se vyjadřují „experti“ od ministerstva financí po experty bank. Stále poukazujeme na to, že ekonomika je hnána na podvodu tří pseudoimpulsů: dotací, kvantitativního uvolňování a vládních zakázek. A pokud jedna vypadne, tak se to okamžitě projeví.

Stále se vynořují další a další podvody Sobotkovy vlády na zalíbení lidem, které nejsou viděny jako budoucí hrozba, ale jako úžasná socialistická pomoc pracujícímu lidu.

Před nedávnou dobou prý Jourová pomýšlela na sebevraždu. Sama to říkala. A nikdy by prý dceru neohrozila. Žádala pouze klid a pochopení.  Před nedávnou dobou ta samá Jourová tvrdila, že není feministka a genderová zvrácenost se jí netýká. A před nedávnou dobou byla Jourová „konzervativní“ k zvrhlým pochodům úchylných lidí propojených aidsem – HIV nepozitivní…

Děsivé poselství papeže, Obamy, Merkelové a Hollanda

 

Co je skutečný rasismus?
Co je skutečný rasismus?

Co je skutečný rasismus?

 

.

Také se vám zdá letošní globální oteplování jaksi vymknuto z kloubů? Co by asi řekli Hrušínský, Brodský či Řehák v Rozmarném létu, nebo Josef Kemr „Na samotě u lesa“?

Pan předseda Fiala by se konečně měl odhodlat ke kardinální otázce, zda je zde strana ODS pro lidi, nebo lidi pro ODS. Měla by ODS formovat lidi, nebo zastřešovat jeden hlavní proud (i když samozřejmě z různých pohledů) o skutečné svobodě člověka?

Jiří Grygar: Pokud EU opustíme, bude to státní i národní sebevražda.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...