Křesťanská inkvizice ukázala, v jak velkém může být inkvizitor pokušení svůj úřad zneužít. Právní proces inquisitio totiž spojoval do jedné osoby úřad vyšetřovatele a soudce. Ten navíc měl být i duchovním pastýřem obžalovaného. Procesy bývaly utajené a soudce měl velmi široké pravomoci. Vedení spravedlivého procesu pak záviselo pouze na charakteru inkvizitora.

Za jak dlouho zde chtějí zahájit válku a bombardování? Připravují se opět nálety na Škodu auto a Plzeň, aby byl zničen průmysl, který se má rozvinout s asijskými státy?

Zombie  označuje úplně zotročenou osobu nejčastěji pod vlivem omamných látek, slepě či nevědomě vykonávající příkazy jiného člověka, který ji ovládá.

 Stále slyšíme v masmédiích defilé lidí se statisícovými platy, kteří nadšeně hýkají pro spojené socialistické státy evropské a s USA navždy a nikdy jinak. A ti, co spolu mluví, si na své statisícové platy nechtějí nechta sáhnout.

Ne, toto není titulek z bulváru, toto v televizi -  Host: Petr Kolář, bývalý velvyslanec v USA a Rusku; Moderuje: Světlana Witowská oficiálně oznámil ten, který srazil vládu Václava Klause oznámením o financování ODS, aniž by následně předložil důkazy.

V Izraeli by byl zastřelen, v USA asi také, v Rusku je předveden. Tak toto je rozdíl demokratických států v porovnání s totalitním Ruskem dle měřítek západní demokracie...

Čínský prezident Si Ťin-pching založil Pražské povstání: by mohlo na nás příště hledět velkým big boardem na pražském ruzyňském letišti místo Václava Havla. Bolševická chronologie přejmenování by zůstala zachována...

Stále častější výhrůžky všemi směry, nádšení USA pro vyzbrojení těchto teroristických skupinek z ukrajinských mafií. To vše je východní destabilizace Evropy, když ta západní už začala. A u všeho jsou USA!

 Nemělo by zapadnout.   Vznik Kosova byl jen předobraz další destabilizace v citlivé části Evropy. Bohužel, kromě USA, které zde mělo své strategické globální zájmy, se i EU propůjčila k tomu, že zde vznikl další stát, který bude Evropu ohlodávat.

Je čas vysvětlit maďarskému premiérovi, že je to nácek a xenofob, který do západního světa nepatří. A takto se nevyjadřuje jenom mladý, ambiciózní debílek z Evropských hodnot, ale i daleko významnější "zdánlivě" osobnosti!

Pokud premiér Sobotka za svoji osobu a nikoliv za národ bez jeho svolení na tyto podmínky přistoupí, musí být nové volby se svolením občanů, kterých se smlouva týká!

Európa už musí pochopiť, že sa nachádza vo vojne a musí sa začať skutočne chrániť.

Němcová: Zeman dává společnosti sadistické rány, v médiích má moc prostoru a přitom my máme s Drtinovou jasný průzkum, jak je to se Zemanem...

To je přesně důvod, kdy se nás USA snažily jako reklamu dostat do společenství zemí, které dělají v arabských zemích jaro a to jaro se přesunulo do západní Evropy

 

Tak tahle doba už snad zvrácenosti nezastaví a Norsko v tom snad drží prim. Zprávy, který běží internetem jako fantasmagorické, nyní potvrdilo i ECHO 24:

Jak souvisí mrtví studenti v havarovaném autobuse ze Švýcarska, Norska, Británie, Turecka a Ukrajiny s Kalouskem a rozrůstající se aféra "Čapí hnízdo"? Protože Kalousek, Langšádlová, Jourová či europoslanec Svoboda jsou zaháčkovaní na systému, který nyní kritizují!

V dnešní porcičce tipů a triků na vás čeká návod, jak deaktivovat blikání prvků z webových stránek ve Firefoxu, tip pro zakázání zobrazování ikonky schránky ve Wordu 2003 při vložení textu, jak zkusit odstranit neodstranitelná data z disku, jak zakázat vypalování v XP, či jak zobrazit jméno uživatele a počítače v popisku Tento počítač a jak změnit velikost miniatur u náhledů obrázků.

 

Jak zastavit Trumpa.
Jak zastavit Trumpa.

Hele, letí ptáček, je říkánka pro děti na odvádění pozornosti. V totalitě či Banánistánu postavíme myšlence a diskuzi násilí. Kam až jsi se dostala, bývalá svobodná zemi, nazývaná dnes USA?

Policie zadržela v Praze ruského ‚kmotra‘, vora v zakoně, píší nejen Lidové noviny. Fakt je, že když se připočte jak nás Rusko chce během pár dnů napadnout, vznikne z toho Žantovského "Ochlazení" z Kremlu.

Oficiální zpráva o trestech vojáků se zatím neobjevila. Podle údajů agentury budou výsledky vojenského vyšetřování zveřejněny v částečně upravené variantě v nejbližších dnech.

Kolegium vědců v Saúdské Arábii dospělo k závěru, že ženy jsou skutečně savci, což znamená, že musí mít stejná práva jako jiní živočichové této skupiny – velbloudi, jednohrbí velbloudi a dokonce kozy,

Možná by nebylo na škodu vědět, kde  získal Michal Žantovský na další snůšku pitomostí a hlavně v dnešní době provokací v nově vydané knize granty či peníze.

Soud ve Finsku uložil pokutu dvěma servírkám za diskriminaci romských návštěvníků, obsluha restaurace od nich totiž požadovala platbu předem. Proč asi? (Týden.cz)

Proamerická média opět píší, že katastrofální situace v Rusku přinutila vládu, aby zažádala banky o zpracování nabídek na koupi státních podílů v ropné společnosti Bašňěfť, těžaři diamantů Alrosa a bance VTB. Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomika/rusko-je-pod-tlakem-chce-privatizovat-statni-podily-za-148-miliard-1279955#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylinkA že prý je Rusko pod obrovským tlakem.

Je s obdivem, jak média dokáží den co den úmyslně demagogicky zaměňovat pořadí, co se vlastně děje a vzhledem k tomu, že je to od USA až po Českou republiku, může to řídit i sám Putin?

Jak je možné, že se spojuje levice, pravice. lidé chudí a bohatí proti šílené a vražedné politice USA a přesto to s Merkelovou ani nehne a Brusel si dále vydává nařízení a vyhrožuje, jak Adolf Hitler v největší síle?

Neuvěřitelně zvrácený projekt, který prý nadšeně lidé z Brna vítají. Lidé z vyloučených lokalit budou mít vše zdarma včetně bytů a to je prý naučí pracovat!

Celou dobu ministr Zaorálek překvapoval často neohroženými postoji k migraci a jeho postoje narozdíl od západních sousedů byly velmi i často značně realistické.

Subject: inkluze
 

Zdálo se mi, že inkluze by se měla zavést i do státní správy. Na každém
ministerstvu by mělo být povinné procento mentálně retardovaných
úředníků, ve vládě povinné procento mentálně retardovaných ministrů, u
každého soudu povinné procento mentálně retardovaných soudců...

Poplach, který vyvolat mezi analytiky je nebývalý. Vystihuje to odpověď Ondřeje Soukupa z Hospodářských novin na otázku redaktora Čt24:

Je to autentický a děsivý popis sledování každého z nás tajnou službou USA! Kdo hledá v tomto dokumentárním filmu krev a vraždy, není to pro něj. O to víc je děsivé, autentické poznání, že už díky USA nepatříme sami sobě, ale skupině počítačů, které nás špiclují, pronásledují a zabíjejí!

13.března 2016
13.března 2016

Úsměvné je,  když v OVM vykládá o extremismu dle běžných lidských měřítek extremista Matěj Stropnický a vyučuje, jak bojovat proti jiným extremistickým silám. Není to schizofrenní?

Doslovně řekl: proč jsem se připojil ke 149 vědcům, kteří podporují setrvání Británie v Evropské unii? V odpověď neuvěříte, ale vzhledem k tomu, že je to autentické, musíte!

 

Nepřetržitá propaganda předkládaná "firmou" Aktuálně.cz. A musíme uznat, že v tomto médiu jsou perly, za které by se nemusela stydět žádná perlorodka...

Za měsíc o deset rublů! Přes sankce, přes výhružný rating a lživá masmédia, jak se Rusko hroutí! Samozřejmě nyní média opět mohutně... Mlčí a mlží!

To děsivé utrpení, ke kterému dohnaly ruské politické síly ukrajinskou hrdinku Savčenkovou, nemůže nechat svět nečinným. Už týdny nic nejí, mnoho dní nic nepije a to utrpení je znát v její nebohé tváři. Skutečně tato milá, hodná dívka a žena by mohla být tou zrůdnou, která by poslala novináře na smrt?

Divadlo, které se strhlo zásluhou vnučky Ferdinanda Peroutky  a bojovníků proti prezidentu Zemanovi  je o stále stejném: motiv prezidenta Zemana je znám, zatímco zarputilí sluníčkáři hledají pšouk miminka, který zmizel étericky neznámo kam.

Ptáte se, jak si takovou zhovadilost můžeme vymyslet? A můžete nám říci, proč by toto nemohl dělat běžný občan, když stejnou zhovadilost píše ministr vlády, jakýsi Bělobrádek a lokaj USA?

(prý) Kafka pokrymsku: jak ruský nacionalista přišel o práci

Odsouzen Kyjevem, vyhozen Moskvou

Moody's Investors Service 5.3.2016 oznamuje: umístili jsme rating Ruska do režimu pozorování s možností jeho dalšího snížení.

Slyšet nářek a vřískot politologů o tom, že volby zase dopadly jinak a posilují strany, které se vymykají běžnému systému je už na hlavu. Jenomže...

Evropa bourá sekulární společnost, kterou zrodila. Společnost vzniklou na kritickém rozumu a svobodě jedince. Pomalu to chápou i ti politici, kteří měli plná ústa multikulturalismu. Je to ale potřeba stále připomínat.

Máme být tím poslušným?
Máme být tím poslušným?

A zatím bruselský cirkus za vysokými zdmi, jehož katakomby vedou přes modlitebnu NATO do Washingtonu zpívají stále stejnou písničku:

Arm.gen. Ludvík Svoboda
Ludvík Svoboda

Naše generace od padesáti let výš slyšela hrdinné příběhy tolikrát od útlého dětství, že jsme slyšet nechtěli a naslouchat odmítali. Bylo toho moc. Nyní se nám to vrací.

A my, naše generace, jsme bohužel zapomněli.

Ta ruská krize, při které jí daly "světové americké agentury" přísně podřízené Washingtonu jako Standard & Poor's, Moody's znaménko "ještě pár dnů a zhroutí se jak banánová republika" si zase utírají nos... 

Jako vždy skvělá Spencerová (Literární noviny), která by ve svobodném státě (skutečně svobodném, nikoliv, že se zatím ještě nezavírá - zatím - za názor) by musela bý největší hvězdou nejprestižnějších psaných deníků.

Máte li dojem, že se někdo pomátl na rozumu, tak jednoznačný souhlas. Domníváte li se, že je to vymyšlený HOAX proputinovské propagandy, tak jednoznačný (ne)souhlas. A důkazy na závěr.

Důvod je prý přece jasný: špatné reformy, což znamená dramatický pokles.  Čínská ekonomika v loňském roce zpomalila růst na 6,9 procenta! ( Rating z USA AA3)

Naši bratři Slováci říkají jak nás mají rádi. A asi je to pravda, protože jich je v Čechách už několik stovek tisíc. Tak proč potrestali Prahu touto komičkou, které se Pražáci smějí, ale bohužel vliv na to nemají?

 

K.V.Kamath
K.V.Kamath

Přípravy této banky jsou už v plných obrátkách a finišuje se na jejím ostrém zahájení.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...