Co můžete očekávat: samozřejmě malá překvapení, profesionálnější zázemí, rozšíření příspěvků a samozřejmě poctivost.

"Poslali jsme tam minulý týden výzvu," sdělila mluvčí  Krajského soudu s tím, že od doručení poběží dvacetidenní lhůta, během níž může spolek, který je zapsán pod názvem Zastupitelské centrum DNR, stav napravit.

Jedna vlaštovička jaro sice nedělá, ale několik už jaro signalizuje. A totéž lze najít v některých výstupech ODS. Co se děje?

Protestoval jste snad u Obamy a Schapira, když Američan Kevin Dahlgren zabil čtyři Čechy a pak se je snažil upálit? Ne? Tak nač teď takové "rasistické" divadlo, když všichni potvrzují, že motivem vraždy v Británii nebyl Čech jako takový?

Zpráva z vyšetřování není nevěrohodná, ale přímo zločinná a podvodná. A kdo za tím stojí? Jako vždy USA?

Glosa - omluva ODS:  V době krize západních bank jsem i já zatáhl ze brzdičku a ač jsem peníze za Nečasovy vlády našetřil,  auto jsem pro jistotu nekoupil.

Je smutné, když moderátor evidentně přihrává jedné straně. Je jasné, že ten, kdo nabídne nepřizpůsobivé skupině místo řešení peníze, je u této skupiny vítězem.

Je strašné, kam až se Rusko v Aleppu dostalo. Napalm, fosfor, bunker-buster bomby, dokonce míroví teroristé tvrdí, že byli zasaženi termobarickou zbraňí TOS-1A - obřím plamenometem! A vše prý přežili. To je strašné!

Dotaz na rádio Jerevan: „Je pravda, že můžeme kritizovat i komunistickou stranu?”
„Právo na kritiku je základem demokratického centralismu, na druhou stranu se ale ve vlastním bytě žije lépe!”

Operací pod falešnou vlajkou (false flag operation) byla ve vojenství celá řada a lze je nalézt na Internetu. Asi nejznámější z nich bylo přepadení radiového vysílače v tehdy německém městě Gleiwitz, nyní polských Gliwicích.

Blíží se volby, peníze přehazujeme uhlířskou lopatou a rozhazujeme vidlemi, a papírová váha "Bóža Sobotka" se bije v papírová prsa, jaká je světová třída a že ti před ním...

Překvapivě seriozně popsal situaci na ruském trhu v bankovnictví pod správou guvernérky Centrální ruské banky Elviry NabiullinovéOndřej Soukup z Hospodářských novin. 

Duše těchto dvou politiků jsou černější než hornoslezská černouhelná pánev, ve kterých se  oxid křemičitý dýcháním dostane horníkům do plic a vzniká závažná nemoc silikóza.

Ministerstvo zahraničí musí předvolat amerického velvyslance a tvrdě vyžadovat dokumenty na vyvrácení obvinění ze zabíjení v Sýrii včetně vyzbrojování IS, ze kterých jsou USA podezřelé!

To jsou náhodičky, co nám předkládá ČTK a mainstream. Nevíme sice kdo bombardoval, ale víme určitě, že to byl...

Pozorně se dívejte. Máme pak litovat jejich smrt, když sami se tak chovají? A tuhle sběř pouští naše vláda do České republiky? Bude to i u nás?

Ze světa|20. září 2016|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

V Praze byli v neděli zadrženi manželé Oleg Vorotnikov a Natalija Sokolová, členové ruské disidentské skupiny Vojna a českou pětici mladíků zase obvinili kvůli tomu, že v Praze posprejovali kavárny a obchody zapojené do kampaně Hate Free... 

My, občané České republiky se omlouváme za naše MZČŘ, protože nehovoří za národ a lid, ale za jakousi partu odtrženou od občanů, která se schází v Bruselu pod vedením Washingtonu. 

Na konci roku 1992 odjela jako zahraniční korespondentka do Moskvy, a o dva roky později založila spolu s Jaromírem Štětinou soukromou novinářskou agenturu. V roce 2000  ji ruské úřady označily jako personu non grata a musela tak Rusko opustit. Od té doby (údajná krize v Čt) má do České televize neomezený přístup a může tvrdit o Rusku, co chce.

Smutné, když špičky ODS argumentují patolízalovi Sobotkovi  mantrou, které je rozblemcaná a fakta nejsou na stole.

USA postihl rozsáhlý únik ropy. Pěti státům hrozí nedostatek suroviny. Z ropovodu spojujícího americké státy Texas a New Jersey uniklo kolem milionu litrů ropy.

Omlouvám se za zavádějící nadpis, protože toto lze dohledat u mnoha ekonomických expertů či novinářů, jako je Petra Procházková, v ČT a denících viz níže.

A pokud si někdo myslí, že je to opět výsadou české nátury, tak se hluboce mýlí. Jednání ve striptérských klubech a zvrácená morálka začala na Wall Street a to není, fakt to není ani Česká republika, ani Rusko!

Proč je koruna nepřirozeně oslabená i dnes, když údajně ekonomika šlape jako hodinky dle slov Sobotky a Babiše? 

Memorandum o porozumění: dohoda, že Izrael dostane od USA nejvyšší vojenskou finanční pomoc v příštích deseti letech. Podle agentury Reuters je rekordní suma 38 miliard dolarů (915 miliard korun)!

„Přísnější zákon o střetu zájmů přijat. Oligarchové si budou muset vybrat: buď členství ve vládě, nebo dotace, veřejné zakázky a vlastnictví médií,” uvedl prý Sobotka na Twitteru ve zjevné narážce na koaličního partnera.

Podle zářijové zprávy IEA došlo v srpnu ke změně na postu světového lídra v produkci ropy. Světovou jedničkou se stává opětovně Saúdská Arábie, která sesadila od dubna 2014 vedoucí USA.

Ondřej Neff snad pro jednou promine za zveřejnění bez dovolení, ale toto by nemělo zapadnout a vytrhnout z kontextu by dobře či správně nevyznělo.

Vychvalování amerických dluhopisů sice nebere konce, ale přesto informace, jak na tom skutečně USA jsou, není na škodu.

Stačilo hodit do médií takovýto zoufalý rasistický výkřik a bombastická reklama je na světě. Že to může být stupidní námět? No a co? Ale takto je zaručená státní ochrana za asistence Dienstbiera a Šabatové!

Pohled na masku Clintonové, kdy skáče o jedné noze jak holčička a kvičí, aby se následně zhroutila do auta, je strašný. Jakoby zosobňovala vše americké, deprimující, katastrofické, nevylečitelné a dnešní zvrácené.

Paříž - Šéfka Mezinárodního měnového fondu (MMF) Christine Lagardeová stane před soudem kvůli sporné arbitráži z roku 2008, kdy byla francouzskou ministryní financí.

O víkendu v neděli nad ránem proběhla v Benešově rvačka. Tři cizinci napadli dvě dívky ve věku 22 let a jednoho muže. Tato zdánlivě bezvýznamná informace by si normálně nezasloužila pozornost médií, protože takových konfliktů o víkendech probíhá spousta po celé republice, koneckonců, páteční a sobotní zábavy, tancovačky a diskotéky na vesnicích a malých městech mají svůj svéráz.

Dnešní OVM svedly docela zajímavou diskuzi mezi dvěma bývalými guvernéry. A oba dva potvrdili velice závažné informace, které nesmí zapadnout.

Masturbační budky na manhattanském chodníku, které mají pomáhat vystresovaným mužům uvolňovat napětí. (Nemuslimské ženy mohou masturbovat veřejně)

Německo se otřásá v základech, a i když nás naše vláda oblažuje úžasnou budoucností, Evropa začíná být vystrašená. A ani ECB si není jistá, co bude dál!

Urážky ze západu, že nebudou živit náš stát, když odmítáme sdílet jejich absurdní bruselskou politiku včetně migrace, jsou tak obludně drzé, že nastal čas dát tvrdá data na stůl!

Česko by mělo usilovat o připojení k Asijské bance pro investice do infrastruktury (AIIB) podporované Čínou. Shodli se na tom odborníci na konferenci Iniciativa Pás a Stezka, kterou dnes v Praze pořádalo Česko-čínské centrum Univerzity Karlovy.

Pokud historické dokumenty nelžou, měl by být Dienstbier a lidi, co falšují dějiny a zneužívají cikány k politické sekeře  exemplárně potrestáni jako zpochybňovači holokaustu!

Jsou ještě někde lidé na světě, kteří by "nezištně" milovali americkou vládu, americké vedení a americký stát? Naposledy prezident Barack Obama zrušil setkání s filipínským prezidentem Rodrigem Dutertem, protože ten na rovinu řekl, jak se věci mají!

Přebytek státního rozpočtu stoupl ke konci srpna na 81,2 miliardy korun z červencových 75,6 miliardy Kč. Jde o nejlepší srpnový výsledek od vzniku České republiky, uvedlo dnes ministerstvo financí. Za výsledkem rozpočtu stojí podle úřadu růst daňových příjmů.

Tři polští ministři jedou řešit násilné útoky na Poláky do Anglie. Před několika dny v anglickém Harlow skupina mladistvých ubila na ulici čtyřicetiletého Poláka jen proto, že mluvil polsky.

Populistická, extremistická strana (CDU) kancléřky Angely Merkelové dostala ve své rodné zemi těžký výprask a přestože se Merkelová stále chová jako diktátorka s proslovy, že lůza jí do ničeho mluvit nebude, voliči mají jiné mínění!

Navštěvníci amerického velvyslanectví Dientsbier a Pavel Bělobrádek zaútočili po jedné větě na Babiše a ten má plné gatě. A toto má být ten konfident, který je současně oligarchou?

Bude to frenetický potlesk pro Merkelovou nebo římský palec dolů? Padne gladiátor Merkelová před vůlí lidu? A konečně jsou zločinci ti, co podporují šílený exodus, nebo ti, co mají strach?

Pak je zde druhá možnost, že naše BIS je naprosto neschopná cokoliv najít a tak si přečte pár diskuzí, hodí to na papír a předhodí skupině pseudoodborníků, kteří nad tím žvatlají. Třeba europoslanec Pospíšil je zářný příklad.

Spojené státy měly v poměru k hrubému domácímu produktu vyšší státní dluh než Portugalsko, které bylo před nedávnem nuceno požádat o zahraniční finanční pomoc, aby se vyhnulo riziku státního bankrotu, psaly v roce 2011 Financial Times.

Izrael schválil rozšíření židovských osad na okupovaném Západním břehu Jordánu o 284 nových bytů a zpětně legalizoval 179 dříve postavených bytů.

Politické procesy bývalého bolševika Štětiny se opět vrací do českých luhů a hájů. Tyto zrůdnosti byly naposledy v padesátých létech minulého století, kdy komunisté osočili, udělali rozsudek a současně vydali trest! Horáková musí viset, freneticky řvali. A skutečně visela!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...