ECHO 24: Známá ruská liberální televizní komentátorka v živém vysílání zdůvodnila, proč se podle ní Rusko na konci září zapojilo do války v Sýrii. Co se strhlo potom? To neuvěříte!

No tak to tu ještě nebylo.  Vláda oznámila: "Koaliční strany se shodly, že léky, knihy, dětské pleny a nenahraditelná dětská výživa budou zdaněny ve výši 10 procent"!

 

A pomožme si připomínkou, napsanou pod Poctou válečným veteránům: ·

Já minulou éru pamatuji: tehdy ČR chtěli být ruštější než Rusové, teď chtějí být američtější než Američané, ale to nic nemění na tom, že lidský život má stejnou cenu jestli byl položen na VÝCHODĚ nebo na ZÁPADĚ. Na obou světových stranách se bojovalo proti Fašizmu za naši svobodu!

Putin má rakovinu,  byl zastřelen, oběšen,  sezazen z funkce, zatčen. Nyní je čas se porozhlédnout, kdo tyto dementní zprávy v zoufalství "USA urá urá, urá a nikdy jinak" roznášel.

Dientsbier - do očí bijící fraška. Každá vláda, každá strana by takového šaška vyrazila. Každý podnikatel by oznámil: jste nejslabší, máte padáka!

Že už jste to četli a slyšeli v jiném podání? A obráceném? Jistě, nás totiž tenkrát v roce 1989 absolutně nenapadlo, že se vše zvrátí k naprosté dokonalosti. Komunistické... Že nevěříte?

Stále záhadnější zprávy prosakují z jednání OPEC a Ruska. Ač nesmiřitelní nepřátelé, Rusko najednou nabízí zbraně a spolupráci a Saudové, světe div se, se odklánějí od USA a souhlasí. Co se děje?

 Je zajímavé, že europoslanec za TOP 09 Pospíšil a SOHO či poslankyně ODS Němcová na vyjádření USA, že chrání humanitární mírovou teroristickou opozici Bašára Asada a dodává jí zbraně, které přebírá Islámský stát, velice razantně.... Mlčeli!

Společnost Schlumberger, největší světový poskytovatel služeb v ropném průmyslu podle tržní hodnoty, se v loňském čtvrtém čtvrtletí propadl do ztráty více než jedné miliardy dolarů.

Kdyby mi někdo, v listopadu 1989, takovouto otázku položil, tak ho patrně pošlu na vyšetření ke specialistovi. Klause jsem totiž vůbec neznal a Havla jsem považoval za ztělesnění Boha na Zemi.

Tento test mezi námi koloval za komunistů a "expert na Rusko pro Lidové noviny" Šír ho oprášil v roce 2016: mohou za běžence na jaře roku 2015 Rusové, když útočit začali na podzim 2015?

Jak se začnou rojit Porošenkovy a Jaceňukovy stupidní výlevy a přicházejí fantasmagorické zprávy z Kyjeva, které rozšiřují mainstreamové média, lze v příštích hodinách či týdnech očekávat zase nějakou špínu.

Zoufalý Putin rozjel šílenou, zvrácenou agresi. Jadernou! Zamořil Londýn poloniem! Všude vás čeká smrt! Nejezděte do Londýna! Strašné! Možná budou zrušeny všechny fotbalové zápasy Premier League! Čech utíká do Čech!!!

To, co otiskly Hospodářské noviny a potvrzují další není na žalobu, ale na trestní výpravu proti grázlům, co zvráceně informují naše děti a vnoučata! Je to zločin a to už naše vláda přehlédnout nesmí. Nesmí!!!!


V záplavě katastrofických zpráv o Rusku zaniká to, co se skutečně kolem nás děje. A žádný zázrak to není. Naopak...

Věc je nadmíru jednoduchá, ač se to z vyšetřování nezdá. Na Pavla Béma prostě s opencard nemají.

Vatikán/Sao Paulo.„Ve světě, v jehož centru nestojí člověk, nýbrž strach, je vzdělání stále více výsadou elit“.

Křišťálově čistý zločin a státní zástupci jsou najednou slepí? Co dělá Bradáčová a Ištvan?  Kolik milionů dostal odvolaný náměstek Vitáskové Jan Nehoda?

Neuvěřitelné, co se stále děje, jak USA útočí ze všech stran, aby rozvrátily Evropu a ta se stále nedokáže osvobodit. Pouze to, co dělají stratégové ve Washingtonu, je prý "pomoc" všem občanům.

Kde bere velvyslanec Schapiro tu drzost zase se montovat do další české scény a jak je možné, že mu mnozí pochlebují, místo, aby ho vyrazili?

V Pekingu oficiálně zahájila provoz Asijská  investiční infrastrukturní banka  (AIIB), kterou Spojené státy považují za konkurenci Světové banky (SB).


Tim Montgomery a Chryste Gainesová, Dwain Chambers či Kelli Whiteová, Carl Lewis, Ryan Braun, Ben Johnson,  Florence Griffith-Joynerová,  Lance Armstrong a další a další....

Vrchní soud se seznámil s odposlechy a může bez uzardění konstatovat, že 90 procent těch hovorů se opravdu týká technických otázek

Všechny informační zdroje dnes informují z německých  Süddeutsche Zeitung či Focus o snímcích, co je ženské tělo a manuálu, co je to ta údajná západní civilizace.

Mainstreamová Česká televize a rozhlas mnohé štve. Oprávněně. V tomto prostoru defilují stále stejní lidé, stále stejní herci, stále stejné nablblé filmy z USA a lid obecný pouze platí, aniž by měl možnost skladbu nějak ovlivnit.

Včera už asi bylo řečeno k rasistickému večerníčku vše. Můžeme akorát poděkovat, že si někdo rozumný této podpásové zločinné reklamy všiml. To se v USA nepodařilo a co je tam dnes víme všichni.

 

Nálet mezinárodní koalice v čele se Saúdskou Arábií na nemocnici mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Jemenu si vyžádal čtyři oběti, jsou i ranění.


Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.

Blesková zpráva:

Podle pravidelných týdenních statistik společnosti Baker Hughes, která patří mezi přední světové dodavatele těžebního vybavení pro ropný průmysl, počet aktivních vrtů v USA v posledním týdnu pokles o výrazných 20 na celkových 516.


Vážně se západ a my s ním máme čím chlubit, že se cítíme tak nadřazení a poučujeme celý svět?

To, co se děje od včerejšího rána na burzách, nemá už s realitou nic společného. Spíše to vypadá na vyděšenou dravou zvěř před zemětřesením, či lesním požárem!

Petr Žantovský
Petr Žantovský

Vážení kolegové,

toto oslovení je zcela na místě, protože ve věci, o níž chci psát, jsme všichni jaksi společně namočeni, i když jsme se o to nijak nezasloužili.

V poslední době jsem zahlédl dva články, u kterých mě též nebývalým způsobem zaujala diskuze k nim. V německé ZDF se budou poroučet kvůli nekorektnosti autora Jana Dvořáka a Martina Práška.

Rok 2014 - nikoliv ilustrační
Rok 2014 - nikoliv ilustrační

Nenechte se rozhodit zdánlivě zmateným nadpisem, než dojdete do překvapivě jednoznačného závěru. Jiná cesta k pochopení nevede!

Ukrajina zvýšila tarifní sazbu na tranzit ruského plynu přes své území, oznámil ředitel pro rozvoj byznysu společnosti Naftogaz Ukrajiny Jurij Vytrenko na své stránce ve Facebooku. (Před Novým rokem)

Co lepšího si Rusové mohli přát?  Kdyby Rusové blokovali dovoz a zvedali uměle cla, měli by těžké problémy s WTO (World Trade Organization). Ale embargo dementů z Bruselu a Washingtonu nahrálo Rusům do karet.

Konec roku a začátek nového  je přesně tím obdobím, kdy bychom neměli občanům lhát a dát jim naději, či upozornit na těžkosti, což i to znamená, že víme li o nebezpečí, dokážeme mu čelit a pomáhat. A to není málo.

Záběry jsou skutečně strašné! Přitom dokumentární, nezkreslené!

Pozorně se dívejte a už nikdy nebudete hovořit o americké demokracii a svobodě!


Politika se obvykle odehrává za zavřenými dveřmi. Na to, co bývá předhozeno veřejnosti, se nikdy  nedá  spoléhat,  natož   pak při současném stavu médií…

Citace z článku: K tématu se v posledních dnech objevila další zásadní informace – tajný průzkum NATO už v roce 2013 ukázal, že za Asadem stojí asi 70 procent Syřanů, dalších 20 procent nemá názor a pro rebely/džihádisty je jen 10 procent populace.

 

Kdo je Kristina Taberyová?
Kdo je Kristina Taberyová?

Všimněte si, na co žebrá Člověk v tísni a co skutečně dělá! Žebrá o peníze pro chudáky zoufalé děti, ohrožené rodiny, ale ve skutečnosti dělá politickou propagandu!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...